Vindecarea tuturor bolilor 1+2 – Hulda Regehr Clark

Vindecarea tuturor bolilor 1+2 - Hulda Regehr Clark

Aceasta carte ne arata cat de usor putem depista cauzele diferitelor afectiuni precum hipertensiunea, oboseala cronica, encefalita, sindromul Alzheimer, sindromul Parkinson, scleroza multipla si altele. Autoarea ofera o indrumare precisa atat pentru prevenirea bolilor, cat si pentru tratarea acestora sau pentru mentinerea sanatatii recapatate.
Fara nici o indoiala, tineti in maini o carte care abordeaza bolile dintr-o perspectiva inedita. V-ati fi gandit ca toate afectiunile de care suferim au doua cauze principale – parazitii si agentii poluanti? Hulda Regehr Clark a ajuns la aceasta concluzie dupa mai multe decenii de studiu si cercetare.
E greu de crezut ca in viata noastra de zi cu zi suntem inconjurati de atatea elemente daunatoare. Ele provin din apa, din hrana, din produsele cosmetice, din bijuteriile noastre… pana si din plombele dentare sau chiar din aer putem sa ne incarcam cu substante nocive. Slabit de aceste noxe, organismul uman devine un teren propice pentru dezvoltarea a tot felul de paraziti. N-ar fi bine sa scapam de ei? E oare posibil?
Ei bine, da! Un raspuns pertinent si detaliat puteti primi citind cartea de fata. Ea contine retete concrete, modalitati de tratament, studii de caz – totul intr-un limbaj clar, pe intelesul tuturor, metodele descrise fiind usor de pus in practica si acasa.
Hulda Regehr Clark si-a inceput studiile la Universitatea din Saskatchewan, Canada, unde a absolvit Facultatea de Biologie cu magna cum laude. Tot aici si-a sustinut si lucrarile de masterat si doctorat (PhD). A studiat in continuare la Universitatea McGill, apoi la Universitatea Minnesota din Statele Unite ale Americii, unde si-a aprofundat cunostintele in domeniul biofizicii si fiziologiei celulare. in anul 1958 obtine titlul de doctor in fiziologie. in 1979 paraseste munca de cercetare finantata de guvern si incepe sa lucreze pe cont propriu, oferind si consultatii particulare. Sase ani mai tarziu descopera un dispozitiv electric pentru analizarea corpului uman.


Autor: Hulda Regehr Clark
ISBN: 9789638739780
Editura: Leviter
Anul publicării: 2014
Pagini: 620
Categoria: Medicina ( Carti de specialitate )