Viata de dupa moarte. Relatari despre fenomene paranormale si experiente la limita mortii – Patricia Pearson

0
(0)

Viata de dupa moarte. Relatari despre fenomene paranormale si experiente la limita mortii - Patricia Pearson

Mesaje de la cei disparuti, viziuni supranaturale, presimtirea mortii cuiva drag… Multi oameni traiesc asemenea experiente care le schimba complet viziunea asupra lumii si vietii. Dupa disparitia tatalui si a surorii sale, jurnalista Patricia Pearson a inceput sa investigheze experientele legate de moarte. A discutat cu oameni care au pierdut pe cineva apropiat sau care au fost ei insisi la un pas de moarte, cu medici si asistente din spitale si din centre de ingrijiri paliative, cu cercetatori care cred sau nu in fenomenele paranormale.
Cartea sa contine numeroase relatari despre mesaje de dincolo de moarte sau ale celor aflati in pragul mortii, dar si despre experientele celor care „s-au intors” dupa ce au fost in moarte clinica. Profunde si adesea cutremuratoare, povestile Patriciei Pearson modifica radical imaginea noastra despre esenta vietii si a mortii.
Din cuprins:
O viziune neasteptata – Ce vad muribunzii: fenomenul constientizarii apropierii mortii – Semnale si unde: experiente stranii in clipa mortii – Tatal astral: fenomenul unei prezente resimtite – Linisteste-te: cum isi gasesc muribunzii pacea – Mai profund: unde se duc cei care mor? – Dincolo de hotarul magic.
Traducere de Andra Hancu
Patricia Pearson, jurnalista si scriitoare de nationalitate canadiana, a publicat, printre altele, in The New Yorker, The New York Times, Huffington Post, BusinessWeek, Toronto Life si Reader’s Digest. A colaborat cu CBS Television, History Channel si TV Ontario. A coordonat activitatea de cercetare pentru documentarul The Science of the Soul, difuzat de History Channel (2009). Alte carti publicate: Playing House (2003), Believe Me (2005) (romane); When She Was Bad: How and Why Women Get Away with Murder (1998), Area Woman Blows Gasket (2005), A Brief History of Anxiety – Yours and Mine (2008) (non-fiction).


Autor: Patricia Pearson
ISBN: 9789734648085
Editura: Polirom
Anul publicării: 2014
Pagini: 264Format: 135×200 mm.
Categoria: Spiritualitate

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.