Utilizarea aplicatiilor de tip CAD. Manual pentru clasa a XI-a – Mariana Constantin

Utilizarea aplicatiilor de tip CAD. Manual pentru clasa a XI-a - Mariana Constantin

Lucrarea trateaza problematica specifica aplicatiilor de tip CAD (interfata grafica, desenarea interactiva, comenzile pentru desenare, pentru editare si facilitatile ajutatoare, textele scrise in desen, hasurarea, cotarea, proiectarea tridimensionala, tiparirea desenelor), in conformitate cu programa analitica in vigoare, pentru licee tehnologice, profil tehnic, clasa a XI-a, ruta directa si clasa a XII-a ruta progresiva.

Manualul se constituie intr-o lucrare de sinteza si de informare stiintifico-tehnica, abordand o problematica actuala. Sistematizarea, tratarea temelor si concluziile sprijina obtinerea competentelor necesare.

Tehnologiile de asamblare, precum si unele elemente de calcul, sunt corecte sub aspectul punerii problemei, al conducerii calculelor specifice si al rezultatelor obtinute.

Lucrarea este accesibila studierii de catre elevi si utila nu numai cadrelor didactice care predau acest modul de invatamant, ci tuturor celor interesati, oferind un instrument puternic in educarea tehnicienilor în domeniul CAD.


Autor: Mariana Constantin, Daniel Besnea, Aurel Ciocirlea Vasilescu
ISBN: 9789731760322
Editura: CD Press
Anul publicării: 2018
Pagini: 118Format: 21×28 cm
Categoria: Manuale scolare