Un lord perfect – Loretta Chase

0
(0)

Un lord perfect - Loretta Chase

SERIA „FAMILIA CARSINGTON“
Mostenitorul contelui de Hargate, Benedict Carsington, viconte de Rathbourne, este aristocratul perfect. Inalt si chipes, el este renumit pentru manierele impecabile si pentru buna-crestere. Benedict cunoaste foarte bine regulile inaltei societati si nu are nici o problema sa le respecte –pana cand ii iese in cale EA. Bathsheba Wingate face parte dintre Ingrozitorii DeLucey, o ramura a familiei cunoscuta pentru minciunile, inselatoriile si escrocheriile ei. Nici nu-i de mirare ca familia de rang inalt a sotului ei i-a renegat. Ramasa vaduva, ea este hotarata sa-i asigure fiicei sale o viata stabila si o educatie aleasa. Nimeni si nimic nu o pot impiedica pe Bathsheba sa-si duca planurile la bun sfarsit – pana cand apare EL.
Impetuoasa si neastamparata fiica de doisprezece ani a Bathshebei il atrage pe nepotul lui Benedict intr-o adevarata aventura, si copiii pleaca in cautarea unei comori vechi de o suta de ani. Pentru a le da de urma, Benedict si Bathsheba trebuie sa porneasca intr-o misiune de salvare ce ii obliga sa stea primejdios de mult timp unul in preajma celuilalt. Situatia nu poate sa conduca decat spre un adevarat scandal daca lumea buna afla de fuga lor impreuna. Dar curand Benedict ajunge la concluzia ca a cadea de pe piedestalul pe care l-a ridicat societatea, numindu-l Lordul Perfect, in bratele fermecatoarei Bathsheba este un pret pe care este dispus sa-l plateasca.
Loretta Chase a absolvit Clark University, dupa care s-a dedicat pasiunii de a scrie romane de dragoste istorice. Cartile ei au fost distinse cu premii importante ale genului, printre care si premiul RITA al Asociatiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.


Autor: Loretta Chase
ISBN: 9786063320309
Editura: ALMA
Anul publicării: 2017
Pagini: 256Format: 140 x 210 mm
Categoria: Romantice

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.