Un bilet pentru Paris – Jojo Moyes

Un bilet pentru Paris - Jojo Moyes

Nell are douazeci si sase de ani si nu a fost niciodata la Paris. De fapt, nu a fost plecata niciodata intr-un weekend romantic, niciunde. Sa calatoreasca in strainatate nu e ceva ce ar face in mod obisnuit. Dar cand iubitul ei nu apare pentru minivacanta planuita, Nell are ocazia sa le dovedeasca tuturor – inclusiv siesi – ca viata poate oferi intotdeauna surprize. Singura in Paris, Nell isi descopera o latura pe care nu si-o cunostea: aceea de fiinta independenta si indrazneata. Ar putea deveni acest weekend cel mai aventuros din viata ei?
Amuzanta, fermecatoare si irezistibila, Un bilet pentru Paris este o carte care nu-i va dezamagi pe fanii lui Jojo Moyes.
O poveste de dragoste de moda veche… E ca si cum Moyes ar fi facut o rezervare pentru o vacanta si ne ia cu ea. La Paris. Amour! (USA Today)
O doza de romantism parizian prin intermediul unui personaj fermecator. (People Magazine)

O fantezie incantatoare, o carte care se poate citi usor intr-un weekend, cu sau fara un pahar cu vin. (Miami Herald)
Jojo Moyes este autoarea bestsellerurilor Inainte sa te cunosc, Dupa ce te-am pierdut, Eu, si totusi alta, Fata pe care ai lasat-o in urma, Ultima scrisoare de dragoste, Un barbat si o femeie, In cautarea unui destin si Silver Bay.
Coperta brosata
Fragment:
   Gare du Nord din Paris forfoteste. Ea iese pe portile peronului si incremeneste locului, in mijlocul multimii de oameni care se imping si se inghiontesc, valize cu rotile lovindu-i gleznele. Grupuri de tineri cu bluze de trening privesc posaci de pe margini, iar ea isi aminteste brusc ca Gare du Nord este epicentrul francez al furturilor din buzunare. Cu geanta lipita de trup, se indreapta ezitand intr-o directie, apoi in alta, ratacita temporar printre chioscurile de sticla si scarile rulante care par sa nu duca nicaieri.

Din difuzoare se aude o melodie cu trei note, apoi cel care face anunturile in gara spune in franceza ceva ce Nell nu intelege. Toti ceilalti merg grabiti, ca si cum ar sti unde se duc. Afara este intuneric, iar ea simte panica umflandu-i-se ca o bula in piept. „Ma aflu intr-un oras strain si nici macar nu vorbesc limba.« Apoi vede panoul suspendat: „Taxiuri". 

La coada formata acolo sunt vreo 50 de oameni, dar ei nu-i pasa. Cauta in geanta foaia cu informatifie despre hotel, iar cand, in cele din urma, ii vine randul, i-o arata taximetristului.


Autor: Jojo Moyes
ISBN: 9786063330704
Editura: Litera
Anul publicării: 2018
Pagini: 272Format: 137 x 200 mm
Categoria: Beletristica