UEFAntasticii Romania 100

UEFAntasticii Romania 100

Acest calendar este darul nostru catre Mihai Nesu si totodata catre fiecare dintre dumneavoastra. Vorbeste despre Istorie si Prietenie prin fiecare fila. Vorbeste despre principii si valori puternice ce ne-au adus, uniti, pana la acest capitol al existentei noastre. 

Va povestim aici despre istoria prieteniei neprafuite de timp, istoria performantelor sportive, istoria elegantei usor uitate, istoria unei epoci de mandrie. 
Realizarea calendarului ne-a adus fiecaruia in parte o bucurie nespusa pentru ca este o cale de a impartasi cu dumneavoastra pretuirea pe care o avem pentru Mihai Nesu 

Mihai este un exemplu pentru fiecare dintre noi pentru modul in care a inteles sa isi poarte crucea, revenind in Romania si luptand aici pentru a oferi o bucatica de bine copiilor cu dizabilitati neuro-motorii si din spectrul autist. 

Fondurile obtinute din vanzarea acestui calendar vor ajunge la Mihai Nesu si vor fi folosite pentru mentinerea si imbunatatirea starii sale de sanatate, in tratamente si terapii menite sa ii ofere puterea necesara de a continua proiectele incepute. Este cel mai frumos exemplu de a da bunatatea mai departe. 
Protagonistii si-au donat drepturile de imagine in beneficiul lui Mihai si au facut-o cu stil. 

Sa ne bucuram! 

Cu dragoste UEFAntasticii
Autor: Asociatia pentru cultura si sport George Ogararu
Format: 32 * 59 cm


Autor: George Ogaru
Editura: Curtea Veche
Anul publicării: 2018
Pagini: 32
Categoria: Enciclopedii Dictionare si Atlase