Teste de matematica pentru Simularea Evaluarii Nationale la clasa a VIII-a – Anton Negrila, Maria Negrila

0
(0)

Teste de matematica pentru Simularea Evaluarii Nationale la clasa a VIII-a - Anton Negrila, Maria Negrila

Simularea examenului de Evaluare Nationala, sustinuta de elevii clasei a VIII-a, reprezinta un reper important in parcursul scolar al acestora, deoarece ii familiarizeaza cu rigorile examenului si le ofera o imagine clara a nivelului real de pregatire atins la disciplina respectiva.
Aceasta lucrare se adreseaza elevilor clasei a VIII-a, care doresc sa aprofundeze si sa consolideze continuturile prevazute de programa scolara pentru disciplina Matematica, in vederea Simularii examenului de Evaluare Nationala.
Culegerea de fata ofera posibilitatea recapitularii materiei prin intermediul a 45 de teste de matematica realizate dupa modelul M. E. N. si insotite de solutii. Exercitiile si problemele propuse au fost atent selectate si gradate ca dificultate, pentru a fixa continuturile teoretice si pentru a crea competentele necesare rezolvarii subiectelor. Prin parcurgerea atenta a exercitiilor si problemelor propuse, elevii isi pot verifica stadiul de pregatire in vederea Simularii examenului de Evaluare Nationala si pot actiona pentru remedierea eventualelor lipsuri in cunostintele dobandite anterior.
O culegere utila tuturor celor care doresc sa se pregateasca atat pentru Simularea Evaluarii Nationale, cat si pentru examenul propriu-zis!


Autor: Anton Negrila, Maria Negrila
ISBN: 9789734730803
Editura: Paralela 45
Anul publicării: 2019
Pagini: 120
Categoria: Auxiliare Clasa a 8-a

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.