Talharul de inimi – Kerrigan Byrne

0
(0)

Talharul de inimi - Kerrigan Byrne

Dorian Blackwell, Inima Neagra din Ben More, este un ticalos fara suflet si fara mila. Cu inima si trupul marcate de cicatrice, Dorian este unul dintre cei mai bogati si mai influenti barbati din Londra, dispus sa lupte pana la ultima suflare pentru a obtine ceea ce-si doreste – iar fermecatoarea si inocenta vaduva Farah Leigh Mackenzie se afla in fruntea listei lui de dorinte. Acesta este motivul pentru care Dorian o rapeste si o duce in sanctuarul lui din Highlands…

Insa Farah nu este marioneta nimanui. Si, mai presus de toate, are un secret teribil, ce ii poate pune viata in pericol. Cum singura ei salvare de oamenii care o vor moarta este sa accepte protectia ticalosului scotian, Dorian ii propune un targ: casatoria. Astfel, el o protejeaza, iar ea ii ofera posibilitatea sa se foloseasca de secretul ei pentru a se razbuna. Insa nici prin cap nu i-ar fi trecut lui Inima Neagra din Ben More ca frumoasa Farah i-ar putea pune o conditie scandaloasa, ce ameninta sa descatuseze dorinta infierbantata ce-i mistuiepe amandoi.

Sa fie, oare, de vina faptul ca aceasta femeie pe care el a luat-o captiva este singura in masura sa ajunga la inima lui cea neagra, pe care o crezuse de mult impietrita?

Kerrigan Byrne este una dintre revelatiile genului historical romance, cele 20 de titluri ale ei fiind o prezenta constanta in topurile New York Times.
Coperta brosata


Autor: Kerrigan Byrne
ISBN: 9786063325731
Editura: ALMA
Anul publicării: 2018
Pagini: 288Format: 130 x 200 mm
Categoria: Romantice

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.