Stari in dragoste – Madalina Gheorghe

0
(0)

Stari in dragoste - Madalina Gheorghe

Cartea pe care o vei citi dupa ce dai aceasta pagina este o poveste de iubire. Ar fi putut fi scrisa in proza, dar era prea multa emotie si atunci poemele au venit de la sine. Nu e o poveste de iubire conventionala: nu vei afla numele personajelor, varsta lor, cum s-au indragostit si unde au locuit. Dar vei trai toata iubirea lor, de la inceput si pana la sfarsit.
Fiecare poem este un capitol, o frantura din viata lor. Poate de aceea au primit numere si nu cuvinte. De putine ori am deschis o carte de poezie si n-am mai putut s-o las din mana.
Fiecare vers e scris intr-o limba romana de care nu poti sa nu te indragostesti. Ti se lipeste de suflet si-ti transmite pasiune, tristete, tandrete, euforie, iarasi pasiune, fericire, durere… si, cumva, toate acestea compun o iubire absoluta care iti patrunde in carne pana te doare, dar te si incalzeste.
Intotdeauna sunt putin trista cand termin o carte care mi-a placut cu adevarat, pentru ca ies din acea lume magica si trebuie sa revin intr-o realitate gri. Te invidiez, cititorule! Clipa ta magica de-abia acum incepe… – Sorina UNGUREANU


Autor: Madalina Gheorghe
ISBN: 9786067302899
Editura: Eco Transilvan
Anul publicării: 2017
Pagini: 182
Categoria: Beletristica

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.