Spatiul variantelor – Vadim Zeland

Spatiul variantelor - Vadim Zeland

Transurfingul realitatii. Cum sa ne dezvoltam intuitia si sa ne alegem soarta (Gradul 1)

Cum sa ne trezim, cum sa facem sa nu mai fim manipulati, cum sa ne dezvoltam intuitia, cum sa ne alegem destinul, iata numai cateva din subiectele prezentate in cartile acestei serii, carti ce au schimbat destine. Speram sa va fie de folos. Dar mai bine il lasam pe autor sa va prezinte prima carte a seriei.
„In aceasta carte se discuta despre lucruri stranii si neobisnuite. Sunt atat de socante, incat nu le puteti crede. Nici nu e nevoie sa le credeti. Aici sunt prezentate metode cu ajutorul carora puteti sa verificati totul dumneavoastra insiva si veti vedea cum conceptia avuta odinioara se naruie. Transurfingul este o tehnica viguroasa, capabila sa va dea putere pentru a realiza imposibilul din punctul de vedere al uzantei existente si anume, sa va croiti soarta asa cum doriti.
Transurfingul nu este o metoda noua de autoperfectionare, ci este un nou mod de a gandi si a actiona pentru a btine ceea ce dorim. Nu sa obtinem prin stradanii, ci sa primim. Nu sa ne schimbam, ci sa ne intoarcem catre noi insine.
… Cu totii facem in viata multe greseli, iar apoi ne gandim ce bine ar fi daca am putea sa intoarcem trecutul si sa corectam totul. Eu nu va promit „un bilet dus-intors in copilarie”, dar greselile le putem corecta, ceea ce va fi similar cu intoarcerea in trecut. Altfel spus: „Inainte, in trecut”. Sensul acestor cuvinte va va li clar spre sfarsitul cartii. N-ati auzit niciodata si n-ati citit nicaieri ce vreau eu sa va spun. De aceea pregatiti-va pentru ceva inedit, pe cat de uimitor, pe atat de placut!”
Cuprins:
Cuprins
Cuvant inainte… 5
Capitolul I
Modelul variantelor
In acest capitol se face o introducere teoretica in Transurfing. Baza conceptuala a Transurfingului este modelul variantelor – o viziune in principiu noua asupra constructiei lumii noastre. Omul nu stie ca poate nu doar sa obtina prin stradanii, ci chiar sa capete lucrul dorit. Cum e posibil asa ceva?
Murmurul stelelor diminetii 
Ghicitoarea Supraveghetorului
Rezumat
Capitolul II
Pendulii
Grupuri de oameni care au gandurile orientate in aceeasi directie, formeaza o structura energo-informationala si ii vom numi penduli. Aceste structuri incep sa se dezvolte independent si sa-i subordoneze pe oameni legilor lor. Oamenii nu realizeaza faptul ca fara voia lor actioneaza in interesul pendulilor. Cum sa ne trezim din aceasta halucinatie tenebroasa?
Pendulii distructivi 
Lupta pendulilor
Sforile marionetelor
Primiti ceea ce nu doriti
Defectarea pendulului 
Stingerea pendulului
Rezolvari simple ale unor probleme complicate
Stare suspendata 
Rezumat
Capitolul III
Valul succesului 
Metafora "pasarea albastra" si "roata succesului" au o baza materiala. Se stie ca succesul si insuccesul urmeaza unul dupa altul intocmai ca niste benzi albe si negre. Cum pot fi excluse benzile negre din propria viata?
Antipodul pendulului 
Bumerangul 
Translatia
Ritualurile magice
Rezumat 
Capitolul IV
Echilibrul
Oamenii isi creeaza singuri probleme si piedici, iar apoi isi consuma energia pentru a le depasi. Contrar punctului de vedere unanim acceptat, Transurfingul ne arata ca adevaratele cauze ale problemelor sa afla intr-un cu totul alt plan. Cum sa excludem problemele din viata noastra?
Potentiale excedentare
Nemultumirea si judecarea
Relatiile de dependenta 
Idealizarea si supraaprecierea
Dispret si vanitate
Superioritatea si inferioritatea
Dorinta de a avea si a nu avea
Sentimentul de vinovatie
Banii
Perfectiunea
Importanta
De la lupta la echilibru 
Rezumat 
Capitolul V
Transferul indus
De ce fiecare generatie matura considera ca inainte viata era mai buna? Cate generatii au trecut deja de la inceputurile istoriei omenirii! Si fiecare generatie este convinsa ca lumea nu este mai buna. Rezulta oare ca lumea are tendinta sa se degradeze? Daca ar fi asa, atunci omenirii i-ar fi fost suficiente cateva zeci de generatii pentru ca totul sa se duca naibii. Ce se intampla totusi?
Succesiunea generatiilor 
Sorbul pendulului 
Catastrofa
Razboiul
Somajul 
Epidemia 
Panica 
Rezumat 
Capitolul VI
Cursul variantelor 
De unde provin presentimentele, intuitia, prezicerile, descoperirile si capodoperele? Ratiunea umana este cea care le creeaza? Cursul variantelor este un dar fastuos pentru ratiune, dar omul nu banuieste acest lucru. Dar ce sunt "semnele" si de ce apar?
Campul informational
Cunoasterea venita de nicaieri
Solicitantul, Napastuitul si Luptatorul 
Cum sa mergi prin viata 
Reperele calauzitoare 
A da cale libera situatiei
Rezumat


Autor: Vadim Zeland
ISBN: 9789738975583
Editura: Dharana
Anul publicării: 2010
Pagini: 254Format: 13X20 cm
Categoria: Spiritualitate