Soriceii Doamnei Marlowe – Frank Asch. Editie ilustrata

0
(0)

Soriceii Doamnei Marlowe - Frank Asch. Editie ilustrata

Doamna Eleanor Marlowe pare o cetateana linistita, care respecta legea, insa ea traieste o viata dubla. In timpul zilei, lucreaza la Biblioteca de pe Strada Torcaielilor, alaturi de alte pisici, dar seara se intoarce acasa, unde gazduieste pe ascuns o familie de soricei. Secretul doamnei Marlowe pare bine pazit, pana cand… intr-o buna zi, locotenentul Manx si sergentul Baxter, doi ofiteri ai Securitatii din Tinutul Pisicilor, isi fac aparitia la usa ei si o acuza ca adaposteste soareci.

Oare va reusi descurcareata bibliotecara sa pacaleasca Securitatea din Tinutul Pisicilor si sa-si salveze familia de soricei de la un deznodamant tragic? Sau are frumoasa pisica un secret si mai intunecat, si mai ascuns? Chiar este doamna Marlowe amabila tainuitoare de soricei care pare a fi? Ori este, de fapt, un monstru cu maniere delicate, care are un plan sinistru de a-si ingrasa micii prieteni fugari, pentru a-i putea devora apoi, unul cate unul?
FRANK ASCH (n. 6 august 1946) este un autor american de carti pentru copii, fiind cunoscut pentru cartile ilustrate Moonbear. In decursul carierei sale a scris peste 60 de carti pentru copii. Printre acestea se numara:  Turtle Tale, Mooncake, I Can Blink si Happy Birthday Moon. In prezent, traieste in Hawaii cu sotia sa, Jan.


Autor: Frank Asch
ISBN: 9786067934397
Editura: Corint Junior
Anul publicării: 2018
Pagini: 32
Categoria: Beletristica

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.