Societatea cu raspundere limitata cu unic asociat – Eugenia-Gabriela Leuciuc

0
(0)

Societatea cu raspundere limitata cu unic asociat - Eugenia-Gabriela Leuciuc

Lucrarea de fata este rezultatul unei activitati constante in domeniul dreptului societar, ce supune atentiei o tema de o reala utilitate, anume societatea cu raspundere limitata cu unic asociat, ce a constituit inca de la inceput cea mai controversata forma societara, care contravine principiilor ce guverneaza institutia persoanelor juridice, in general, si a societatilor, in special.

Avand in vedere importanta practica pe care acest tip de societate o prezinta, fiind modul de organizare a activitatii economice preferat de intreprinzatori, societatea cu raspundere limitata cu unic asociat a cunoscut in decursul timpului transformari care i-au imbogatit si reconfigurat regimul juridic. In cadrul lucrarii, am analizat in detaliu toate aceste prefaceri legislative si in corelatie cu modificarile intervenite in legislatia europeana.

Bazata pe o bogata bibliografie de specialitate atat romana, cat si straina, lucrarea isi propune sa ofere unui larg cerc de cititori un util instrument de lucru.


Autor: Eugenia-Gabriela Leuciuc
ISBN: 9786063905636
Editura: Universul Juridic
Anul publicării: 2019
Pagini: 128
Categoria: Drept / Juridice / Legislatie

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.