Selfie, descoperirea fetei – Rares Iordache

Selfie, descoperirea fetei - Rares Iordache

Selfie, descoperirea fetei – Rares Iordache 
Ceea ce spunea candva Heraclit a devenit foarte adevarat despre lumea computerelor, despre web. intr-adevar, nu poti face baie de doua ori in acelasi suvoi de date! Poate nici macar in timpul cand il frecventezi netul nu ramane identic cu sine! Cum ai putea atunci sa il gandesti? Pentru ca nu ai ragazul sa te dai la o parte din trafic si sa il vezi din exterior: cat te-ai dat la o parte, el s-a si schimbat!
Cred ca merita sa gandesti si sa scrii in aceste conditii pentru a transforma in marturie o experienta care iti apartine si Rares Iordache face asta! Aparitia computerului seamana, din multe puncte de vedere, cu aparitia tiparului. Computerul nu este atat o masina de calculat, cat una de comunicat, iar internetul nu este atat un produs, cat un serviciu! Cu atat mai mult cu cat asocierea dintre computer si internet a evoluat in directia hypertextului si a hypermedia? Asociere si evolutie care ne indeamna sa regandim toate implicatiile ce tin de comunicare: identitatea ta, identitatea celuilalt, realitatea live si realitatea virtuala…
(Prof. univ. dr. Aurel Cododan)
Rares Iordache este Doctor in Filosofie, jurnalist si editor. A scris mai multe articole in reviste de specialitate din tara si din strainatate, a coordonat revista academica Irregular F si proiectul new media ifilosofie. ro. Este membru in colectivul consultativ al Revistei Europa, Novi Sad/ Serbia. Teza sa de doctorat se intituleaza: Viralitatea in virtual. Introducere in teoria viralului.


Autor: Rares Iordache
ISBN: 9786068571539
Editura: Tritonic
Anul publicării: 2014
Pagini: 130
Categoria: Stiinte