Secretul piramidei. Portalul Magic nr. 3 – Mary Pope Osborne

0
(0)

Secretul piramidei. Portalul Magic nr. 3 - Mary Pope Osborne

Secretul piramidei. Portalul Magic nr. 3 – Mary Pope Osborne 

Extrem de apreciate de părinți, de profesori, dar mai ales de copii, cărțile din seria Portalul magic, ale celei mai populare autoare americane Mary Pope Osborne, au realizat un lucru cu adevărat magic: i-au făcut pe foarte mulți copii între șase și doisprezece ani să fie pasionați de lectură, înaripându-le imaginația. Tocmai de aceea Portalul magic a ajuns să ocupe locul întâi în topul celor mai citite cărți din lume. Vândute în zeci de milioane de exemplare, aceste cărți au devenit lecturi suplimentare obligatorii în cele peste 50 de țări în care au fost traduse.
Jack și sora lui mai mică, Annie, călătoresc în timp și spațiu dintr-o căsuță secretă, plină cu cărți, descoperită într-un copac fabulos. Fiecare carte deschisă îi face să treacă într-o altă lume, ca printr-un portal magic, oferindu-le astfel prilejul să devină ei însiși personajele unor aventuri pe parcursul cărora vor întâlni creaturi uimitoare, personaje și realități din epoci istorice diferite.
Cărțile din seria Portalul magic sunt de fapt un pretext epic de a lărgi cunoașterea și inteligența copiilor, de a le oferi informații surprinzătoare pentru ei din lumea de azi, de ieri și de mâine.

# 3. Secretul piramidei

Egiptul Antic este noua destinație a lui Jack și Annie! Copiii găsesc o copie a celebrei Cărți Egiptene a Morților… Pe lângă faptul că ne oferă detalii despre viața zilnică și despre credințele egiptenilor antici, noile peripeții ale celor doi frați ne vor ține în suspans, căci din carte nu lipsesc mumiile, pisicile negre si codurile hieroglifice. În plus, încep să se lămurească misterul proprietarului căsuței fermecate și cel al medalionului.


Autor: Mary Pope Osborne
ISBN: 9789734717651
Editura: Paralela 45
Anul publicării: 2013
Pagini: 68
Categoria: Beletristica

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.