Scrisori de la sufletul tau – Prelegeri despre puterea recunostintei, iubire, suferinta si realizare spirituala (Victor Noble)

0
(0)

Scrisori de la sufletul tau - Prelegeri despre puterea recunostintei, iubire, suferinta si realizare spirituala (Victor Noble)

Prelegerile din „Scrisori de la sufletul tau” sunt pline de invataturi care aprind flacara reinnoirii de sine. Dorinta de a arde si de a te schimba trebuie sa vina dinauntrul tau.

“De ce mi-a luat aproape toata viata ca sa pricep ca acolo unde e dragoste se vor intâmpla minuni? De ce mi-a luat aproape toata viata ca sa pricep ca tot ce trebuie sa fac e sa iubesc?

Fiecare zi in care mi-am dorit ca tu sa fii altfel este o zi pe care am pierdut-o. O zi pe care as fi putut sa o folosesc pentru a descoperi neputinta mea de a iubi. Poate ca de dragoste aveam eu nevoie ca sa ne schimbam.

Dragostea, când e neconditionata, are acest efect asupra noastra si a celorlalti. Ofera-i-o sufletului tau de câteva ori pe zi si lasa dragostea sa se ocupe de schimbari. Pur si simplu iubeste pe cineva, pentru cine este acea persoana. Iubeste pe cineva, nu pentru ca asa vei avea o viata linistita, ci doar pentru ca asa iti vei vindeca sufletul. Celalalt poate sa se schimbe sau sa nu se schimbe, dar sufletul tau iti va multumi pentru asta.

Începe sa iti construiesti cararea de aici; si incepe sa mergi catre un nou „tu” acum. Frumusetea, Miracolul si Credinta – pe toate le vei gasi pe cararea ta.”


Autor: Victor Noble
ISBN: 9786068414423
Editura: Vidia
Anul publicării: 2016
Pagini: 137Format: 13 x 20 cm.
Categoria: Spiritualitate

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.