Sarutul eternitatii. Cautari. Vol. I – Craciun Adriana

0
(0)

Sarutul eternitatii. Cautari. Vol. I - Craciun Adriana

Sarutul eternitatii. Cautari. Vol. I  – Craciun Adriana

Prima parte a cărţii „Sărutul Eternităţii”, „Cǎutǎri”, este o colecţie de teme de cercetare al căror scop este să arate că ştiinţa şi spiritualitatea nu sunt separate, că miturile, legendele şi basmele sunt bazate pe realităţi ştiinţifice.

Am început cu literatura română, populară şi cultă, făcând legătura între informaţiile găsite şi diverse teorii ştiinţifice din domeniul medicinei alternative, fizicii, biologiei sau chiar al ozn-isticii.

Deoarece locuiesc nu departe de muntele Piatra Craiului, din Carpaţii Meridionali, am auzit multe poveşti despre aşa-numite „comori” ascunse în acest munte.

Am început studiul pornind de la ideea că garofiţa Pietrei Craiului, Dianthus callizonus este o floare unică în lume.

Am continuat cercetarea în domeniul lingvistic, dar am apelat şi la alte resurse ştiinţifice care m-au determinat să cred că poveştile ar putea conţine un grăunte de adevăr.

Mai mult, acest adevăr, într-o zi ar putea deschide o cale deocamdată ascunsă către cunoaştere spirituală şi poate, cine ştie, spre o dimensiune superioară.

Ideea de „poartǎ  stelară” nu este o metaforă. Oameni care deţin abilitatea de percepţie extrasenzorială afirmǎ că în muntele Piatra Craiului există o astfel de „poartă”, „portal” prin care se poate accesa o dimensiune superioară de conştiență.

Am aflat că spiritualitatea dacilor, a vechilor greci, a druizilor, a şamanilor şi a vechilor indieni au multe aspecte comune, iar zeii sunt simboluri ale unei energii pe care noi încă nu o înţelegem.

 Biblia ar trebui să fie sursa adevărului suprem, exprimat codificat, dar am descoperit contradicţii în pasajele sale. Cercetând în continuare, am fost neplăcut surprinsă de anumite „modificări” „în punctele esenţiale”.

Încercând să caut autorii acestor modificări, am ajuns la ideea de entităţi evoluate care controlează Pământul şi liderii politici ai acestuia.

Întrebându-mă dacă Pământul mai are vreo şansă, am avut în adâncul sufletului revelaţia că singura noastră şansă este IUBIREA. Este şansa noastră de a ne schimba, de a deveni mai buni, mai calzi, ca după un…sărut al eternităţii.

Astfel, am preluat ideea de „pereche astrală”/twin flames întâlnită în literatura New Age şi am încercat să găsesc explicaţia ei ştiinţifică.

Am ajuns la concluzia că iubirea pură materializatǎ prin ideea de „sexualitate sacră” este şansa omului de a se apropia de sursa cosmică a Vieţii.


Autor: Adriana Craciun
ISBN: 9786065832985
Editura: ROVIMED
Anul publicării: 2012
Pagini: 158
Categoria: Beletristica

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.