Sa nu spui nimanui – Karen Rose

0
(0)

Sa nu spui nimanui - Karen Rose

Era un plan disperat. Dar Mary Grace Winters stia ca singura sansa de salvare pentru ea si fiul ei de agresiunile unui sot politist era sa-si insceneze moartea. Acum tot ce a ramas din fosta ei viata se afla pe fundul unui lac.
Inarmata cu o noua identitate – Caroline Stewart –, aflata intr-un oras nou, ea isi gaseste refugiul la sute de kilometri departare si aproape ca uita cosmarul pe care l-a lasat in trecut in urma cu noua ani. Ba chiar prinde curajul sa dea o noua sansa dragostei, care a aparut in viata ei sub chipul lui Max Hunter – un chipes profesor de istorie si fost star NBA, un barbat care insa poarta propriile traume fizice si emotionale. Dar pe masura ce povestea lor de iubire prinde aripi, iar pasiunea dintre ei devine tot mai fierbinte, trecutul este gata sa o prinda din urma, amenintandu-i pacea cu greu gasita si pe toti cei pe care ii iubeste.
Asta daca nu are curajul sa ia viitorul in propriile maini… 

„Un roman care te infioara ca o mana rece pe ceafa, dar temperat de personaje vii si de o poveste de dragoste miscatoare.“ Publishers Weekly

KAREN ROSE si-a facut debutul cu romanul Sa nu spui nimanui in 2003. De atunci, a publicat mai mult de 15 romane, bestselleruri New York Times, USA Today, London’s Sunday Times sau Der Spiegel, care au fost traduse in peste 20 de limbi.


Autor: Karen Rose
ISBN: 9786063350405
Editura: Litera
Anul publicării: 2020
Categoria: Literatura Universala

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.