Rezervă – prințul Harry

0
(0)

Rezervă - prințul Harry

A fost una dintre cele mai înfiorătoare imagini ale secolului al XX-lea: doi băieți, doi prinți, mergând în spatele sicriului mamei lor, în timp ce lumea privea cu tristețe și groază. În timp ce Prințesa Diana a fost înmormântată, miliarde de oameni s-au întrebat ce trebuie să gândească și să simtă Prințul William și Prințul Harry și cum se va desfășura viețile lor din acel moment.

Pentru Harry, aceasta este povestea în sfârșit.

Înainte de a-și pierde mama, prințul Harry, în vârstă de doisprezece ani, era cunoscut drept cel lipsit de griji, cel mai serios Moștenitor. Durerea a schimbat totul. S-a luptat la școală, s-a luptat cu mânia, cu singurătatea – și, pentru că a învinuit presa pentru moartea mamei sale, s-a luptat să accepte viața în lumina reflectoarelor.

La douăzeci și unu de ani, s-a alăturat armatei britanice. Disciplina i-a dat structură, iar două turnee de luptă l-au făcut erou acasă. Dar s-a simțit curând mai pierdut decât oricând, suferind de stres post-traumatic și predispus la atacuri de panică paralizante. Mai presus de toate, nu a putut găsi dragostea adevărată.

Apoi a cunoscut-o pe Meghan. Lumea a fost cuprinsă de romantismul cinematografic al cuplului și s-a bucurat de nunta lor de poveste. Dar de la început, Harry și Meghan au fost pradă de presă, supuși unor valuri de abuz, rasism și minciuni. Privindu-și soția suferind, siguranța și sănătatea mintală a acestora în pericol, Harry nu a văzut altă modalitate de a preveni repetarea tragediei istoriei decât să fugă din țara sa mamă. De-a lungul secolelor, părăsirea familiei regale a fost un act pe care puțini îndrăzniseră. Ultima care a încercat, de fapt, fusese mama lui. . . .

Pentru prima dată, Prințul Harry își spune propria poveste, cronicizându-și călătoria cu onestitate crudă și neclintită. O publicație de referință, Spare este plină de perspicacitate, revelație, auto-examinare și înțelepciune câștigată cu greu despre puterea eternă a iubirii asupra durerii.

Editura: Bantam; Prima ediție (10 ianuarie 2023)
Limba: engleză
Copertă cartonată: 416 pagini
ISBN-10 ‏: ‎ 0857504797
ISBN-13 ‏: ‎ 978-0857504791
Dimensiuni: 16,3 x 3,5 x 24,2 cm

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.