Revista de psihologie organizationala, volumul XIII, nr. 1-4/2013 – Mihaela Roco

0
(0)

Revista de psihologie organizationala, volumul XIII, nr. 1-4/2013 - Mihaela Roco

Revista de psihologie organizationala reprezinta un mijloc de informare, clarificare si formare in domeniul psihologiei organizationale. Ea constituie un adevarat „forum” in cadrul caruia se realizeaza legatura dintre autori, ale caror roluri sint de a informa, a clarifica, a forma, si cititori, aceia care doresc sa se informeze, sa se edifice in privinta conceptelor, teoriilor, modelelor, metodologiilor din psihologia organizationala, sa se formeze ca specialisti, sa se perfectioneze.
Din cuprins:
Ioana Cristina Muscalu Bratescu, Matsumoto Miyuki, Kanai Atsuko, Takai Jiro, Evaluarea balantei dintre munca si viata in Romania prin tehnica interviului semi-structurat • Mihaela Andreea Voinea, Studiu privind motivatia in voluntariat si eficacitatea perceputa • Cosmin Alexandru Ionescu, Increderea in managementul de top in organizatiile nonguvernamentale studentesti • Ionela Marilena Dragan, Analiza satisfactiei muncii in contextul organizatiei • Marina Cristina Sandu, Fluctuatia de personal privind resursele umane in organizatii • Monalisa Tudor, Inteligenta emotionala pe parcursul a doua generatii: analiza familiilor biparentale cu copii postadolescenti •Elena Ghizdareanu, Inteligenta colectiva, factor al performantei in organizatii • Andreea Cornelia Manta, Diana Antonia Vesman, Profilul workaholicului in organizatie • Marina Cristina Sandu, Manual de persuasiune (Robert H. Gass, John S. Seiter)
Mihaela Roco, profesor la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti, este titulara cursurilor de Psihologia creativitatii si Psihologia religiei si cercetator stiintific principal gradul I la Institutul de Psihologie al Academiei Romane. Semneaza numeroase articole stiintifice in reviste de specialitate, comunicari stiintifice internationale, studii experimentale si rapoarte, 22 de capitole in carti monografice sau culegeri din tara si strainatate (Franta, SUA). A fost Visiting Professor in Belgia, SUA si Franta. De acelasi autor: „Creativitate individuala si de grup.


Autor: Mihaela Roco
ISBN: 977158259000524
Editura: Polirom
Anul publicării: 2014
Pagini: 140
Categoria: Stiinte Umaniste

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.