Reglementari internationale privind transparenta in arbitrajul dintre investitori si state initiat in temeiul tratatelor – Radu Bogdan Bobei

0
(0)

Reglementari internationale privind transparenta in arbitrajul dintre investitori si state initiat in temeiul tratatelor - Radu Bogdan Bobei

Organizatia Natiunilor Unite proclama ideea transparentei solutionarii prin arbitraj de drept international a litigiilor dintre investitori si State. Mi-am luat libertatea de a proceda la efectuarea unei traduceri a Conventiei Natiunilor Unite privind transparenta in arbitrajul dintre investitori si State intemeiat pe tratate (Conventia din Mauritius) si a Regulilor UNCITRAL privind transparenta in arbitrajul dintre investitori si State initiat in temeiul tratatelor.

Este recomandabila lecturarea acestei traduceri in tandem cu Regulile UNCITRAL de arbitraj, cel putin pentru motivul intelegerii stilului general de redactare a instrumentelor de drept international.

Finalizand demersul meu, imi exprim speranta ca aceasta traducere neoficiala sa suscite interesul comunitatii academice.

Radu Bogdan Bobei, conferentiar,
Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti


Autor: Radu Bogdan Bobei
ISBN: 9786063905711
Editura: Universul Juridic
Anul publicării: 2020
Pagini: 40Format: 13 x 20 cm
Categoria: Drept / Juridice / Legislatie

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.