Psihologia in transporturi – Mihaela Chraif

0
(0)

Psihologia in transporturi - Mihaela Chraif

Psihologia in transporturi – Mihaela Chraif
Despre autori:
 Mihaela Chraif
Lector Universitar Doctor in cadrul Departamentului de Psihologie, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti, coordonatorul Masterului Managementul Formarii Psihologilor in Psihologia Muncii, Transporturilor si Serviciilor; titularul disciplinelor: Psihologie Experimentala, Psihologia muncii si Psihologia Transporturilor (programul de licenta); Analiza muncii si utilizarea bazelor de date, Selectia psihologica a personalului si tehnica interviului, Evaluarea psihologica a personalului si metode de cercetare a performantelor in munca, Evaluarea personalului, Selectia personalului, la programele de master; activitati de laborator la disciplinele: Psihologie experimentala, Psihologia Muncii si Psihologia Transporturilor.
A publicat un numar de 11 carti ca autor unic si coautor, autor si coautor al unui numar de peste 100 de articole dintre care 15 articole indexate ISI, publicate in reviste de specialitate si in volumele unor conferinte nationale si internationale.
Este coordonatorul laboratorului de Psihologia Muncii si editor executiv al revistei Romanian Journal of Experimental Applied Psychology si vicepresedinte al Societatii Romane de Psihologie Experimentala Aplicata.
Membra a Colegiului Psihologilor din Romania, EAPSI, IEDRC si ARPI.
Psiholog practicant specialist si supervizor in Psihologia Muncii, Transporturilor si Serviciilor si psiholog autonom in Psihologia Educatiei si detectia comportamentului simulat (poligraf).
 Mihai Anitei
Profesor universitar la Universitatea din Bucuresti – Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, directorul Centrului de Psihologie Aplicata din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei si Presedintele Colegiului Psihologilor din Romania. A avut numeroase articole publicate in volume si reviste stiintifice. La Editura Universitara a publicat Fundamentele Psihologiei; Ghid de practica psihologica pentru studenti.


Autor: Mihaela Chraif, Mihai Anitei
ISBN: 9786065917651
Editura: Universitara
Anul publicării: 2013Ediția: I
Categoria: Carte universitara

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.