Pe urmele vanatorilor – Amanda Quick

0
(0)

Pe urmele vanatorilor - Amanda Quick

Pe urmele vanatorilor reprezinta cel de al cincilea si ultimul volum din seria Vanatoarea de fantome, a carei actiune se plaseaza in aceeasi lume – Harmony, creata de extrateresti.
Alaturi de catacombe, o retea de labilinturi cu pereti de cuart, in care se afla fantome incarcate cu energie pis si capcane iluzorii. Ei au creat si o padure subterana ce imita padurea tropicala de la suprafata Pamantului.
Eroina cartii, Sierra, este o tanara care provine dintr-o familie bogata ce face parte din inalta societate din Harmony. S-a mutat de curand in Crystal pentru a incerca sa uite traumele de un logodnic care a inselat-o. Constransa de imprejurari devine reporter de investigatii la un ziar de scandal. Este sprijinita de Fontana, noul sef al Brasley Crystal. Ea incearca sa descopere cine se afla in spatele rapirilor fostilor vanatori de
fantome, un demers primejdios, care o poate costa chiar viata. Incercand sa scape din casa incendiata a lui Fontana, cei doi ajung in padurea subterana tropicala, unde se confrunta cu o banda de traficanti ai unui drog creat tot de extrateresti.
O poveste plina de suspans, cu numeroase aventuri, o casatorie de conventie si un final absolut surprinzator.


Autor: Amanda Quick
ISBN: 9789737361097
Editura: Orizonturi
Anul publicării: 2009
Pagini: 320
Categoria: Literatura Universala

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.