Parinti straluciti, profesori fascinanti. Cum sa formam tineri fericiti si inteligenti – Augusto Cury

Parinti straluciti, profesori fascinanti. Cum sa formam tineri fericiti si inteligenti - Augusto Cury

Singuratatea nu a fost nicicand atat de intensa: parintii isi ascund sentimentele de copii, copiii isi ascund lacrimile de parinti, iar profesorii se refugiaza in autoritarism…
Formarea de copii si adolescenti sociabili, fericiti, liberi si intreprinzatori este o mare provocare in ziua de azi. Cantitatea de cunostinte disponibile e mai mare ca oricand, insa noile generatii nu sunt formate pentru a gandi, ci pentru a repeta informatii. Tinerii evita studiul si munca, refugiindu-se in atitudini si comportamente perdante pentru intreaga societate. Parintii si profesorii se simt depasiti. Educatia trece printr-o criza fara precedent – la nivel mondial. Exista vreo solutie? Exista speranta?
Cartea Parinti straluciti, profesori fascinanti ne propune cate 7 deprinderi pentru a deveni educatori de neuitat pentru copiii si elevii nostri. Lucrarea expune si cele 7 pacate capitale pe care le comitem adesea in relatiile cu copii si adulti si ne invata 10 tehnici pedagogice incredibil de simple si de eficiente pentru a crea un spatiu de dezvoltare autentica si deplina atat in sala de clasa, cat si acasa.

Dr. Augusto Cury, psihiatru, psihoterapeut, educator si scriitor, e autorul conceptului de inteligenta multifocala, o perspectiva inovatoare asupra modului de functionare a mintii si de construire a gandurilor.. Dr. Cury conduce institutul Academia da Inteligência (Academia Inteligentei), unde sunt pregatiti manageri, medici, educatori, psihologi, avocati, profesori universitari, precum si orice persoana interesata de largirea orizontului mintii, de educarea emotiei si imbunatatirea calitatii vietii.. Cartile sale, traduse si publicate in milioane de exemplare, in peste 40 de tari, sunt lucrari de referinta in universitati din intreaga lume.


Autor: Augusto Cury
ISBN: 9786066392488
Editura: For You
Anul publicării: 2018Ediția: 2
Pagini: 208
Categoria: Stiinte