Pactul inimilor – Tracy Brogan

Pactul inimilor - Tracy Brogan

Pentru a-si asigura un armistitiu fragil, cei doi frati ai Fionei Sinclair ii aranjeaza casatoria cu un reprezentant al clanului dusman. Desi se simte deznadajduita si nefericita din cauza tradarii lor, ea nu prea are de ales, fiindca, daca se opune acestei casatorii, sora ei mai mica ar putea fi nevoita sa-i ia locul. Desi incapatanata Fiona accepta sa-si sacrifice libertatea pentru a-si proteja neamul, ea jura sa nu lase niciodata ca inima sa-i fie cucerita.
Fiind fiul cel mare al unui sef de clan, Myles Campbell este obisnuit ca lucrurile sa se intample dupa voia lui. Dar, cand regele Scotiei ii cere sa o ia de sotie pe o tanara scotianca nabadaioasa in locul unei frantuzoaice suave care i-a furat inima, Myles se vede nevoit sa faca intocmai. Ajuns in tinuturile din nord pentru a-si cunoaste viitoarea sotie si totodata pentru a incheia armistitiul adus de casatoria lor, Myles descopera cu incantare ca Fiona este o adevarata frumusete, dar totodata invata, pe propria piele, ca proaspata lui sotie ar prefera sa-l omoare decat sa-i ofere un sarut.
Cand doua spirite atat de inflacarate se ciocnesc, incep sa sara scantei, starnind flacarile unei pasiuni ce trece dincolo de onoarea familiilor si de loialitatea fata de propriul clan, o pasiune care le va arata ca nu doar cetatile pot fi cucerite, ci si propriile inimi…
Tracy Brogan a fost nominalizata pentru prestigiosul premiu RITA inca de la romanul de debut, in 2013, si cartile ei au fost traduse deja in 10 limbi. Pactul inimilor, primul ei roman din genul historical romance, a castigat premiul Golden Quill si Book Sellers Best Award.
Coperta brosata


Autor: Tracy Brogan
ISBN: 9786063320408
Editura: Litera
Anul publicării: 2017
Pagini: 288Format: 140 x 210 mm
Categoria: Romantice