Pachet Aventurile unui barbat – Denisa Bacalu, Lena Hills

0
(0)

Pachet Aventurile unui barbat - Denisa Bacalu, Lena Hills

Pachetul AVENTURILE UNUI BARBAT este format din trei romane de dragoste:
1. Hell & Cox, Vol. 1, Nu-ti judec trecutul – Denisa Bacalu
Hayley Brooks, tot ceea ce si-a dorit de la viata i-a fost luat cand tatal vitreg a lasat-o sa se descurce singura cu toate problemele casei. Au trecut cativa ani de atunci, dar situatia este mereu aceeasi. O mama de care sa aiba grija si o sora mai mica, careia incearca sa-i repare greselile. Viata lui Hayley Brooks este in orice fel mai putin normala. Vincent Sancarlo Molinari II, un baiat de bani gata ce considera ca totul ii trebuie servit pe tava. O viata lipsita de stres si de lipsuri, mai putin pe partea sentimentala. In putine cuvinte, o viata pe care oricine si-ar dori-o. O intalnire neobisnuita ii aduce pe cei doi fata-n fata. Din acel moment viata lor a inceput sa devina un cosmar. Credeti ca au supravietuit focului iadului?

2. Imperiul de aur – Lena Hills
Cand uiti cine esti cu adevarat, trebuie sa fii constient ca ai intrat pe un drum de pe care nu mai exista cale de intoarcere. Sa fii constient ca pe oriunde ai apuca-o, trebuie sa continui sa mergi, indiferent de destinatia finala, chiar si daca drumul tau duce in inima Infernului.
In aceasta situatie se afla si Caden Grayson, carmuitorul unui adevarat imperiu in domeniul afacerilor imobiliare si al organizarii de evenimente. Imaginea unui afacerist devotat, plin de carisma si de incredere in sine i-a determinat trecutul sa se intoarca inapoi, cu forte proaspete, gata sa il nimiceasca intr-o secunda prin singurul lucru pe care acesta si-l doreste: iubire.

3. Protectorul – Lorena Lenn
Denisa Ionescu este o tanara bogata, artista, cu alte cuvinte o partida buna pentru orice burlac din Timisoara. Parintii ei esueaza in incercarile lor de a-i gasi un sot, insa  in ziua in care o iesire in oras se transforma in ceva riscant,   acestia decid ca Denisa are nevoie si de un bodyguard.  Solutia salvatoare va aparea in persoana lui Darius Sorescu, cel care va avea misiunea sa o convinga si pe Denisa  ca are nevoie de cineva care sa o protejeze…
Ramane de vazut daca in timp, protectia se va extinde  si asupra sentimentelor celor doi sau totul va ramane la nivelul  relatiei profesionale.


Autor: Denisa Bacalu, Lena Hills
Editura: Stylished
Anul publicării: 2019
Pagini: 352+256+304Format: 13 x 20 cm
Categoria: Romantice

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.