Pachet aplicatii educationale pentru clasa a II-a. CD

Pachet aplicatii educationale pentru clasa a II-a. CD

Suport media: CD
Parintilor sau cadrelor didactice care urmaresc produse destinate clasei a II-a, producatorul le recomanda pachetul de aplicatii educationale pentru clasa a II-a, cu continutul:

01 – Care pe Car(t)e – Matematica pentru clasa a II-a, 101 teste gap-fill;
02 – Ghid pregatire-evaluare Matematica pentru clasa a II-a;
03 – Spanzuratoarea – litere, cuvinte illustrate;
04 – Numerele gemene – matematica pentru clasele I-IV;
05 – Gap-Fill Test 02 – „Tica Temerarul si eroii antici” – varianta limba engleza;
06 – Cursa campionilor – Nivel 2 – matematica intensiva pentru clasa a II-a.

Unele aplicatii sunt prezentate sub forma de jocuri, pentru a distra micii utilizatori si a-i atrage catre studiu, in timp ce altele sunt mai „serioase”, simuland conditiile reale in care se desfasoara orele de scoala. In orice caz, micul elev este stimulat pentru rezultate bune, fie prin accesul la informatii interesante si distractive – in primul caz, fie prin diplome si note corespunzatoare – in al doilea caz. Chiar si premiile il invata cate ceva nou si folositor pe micul utilizator, acestea constand in ilustratii si explicatii despre animale, despre istorie si geografie etc. Astfel, se poate spune despre aplicatii ca sunt interdisciplinare fiindca, desi sunt destinate studierii si exersarii unei anumite discipline scolare, elevul primeste informatii de cultura generala, care apartin altor domenii.

Aplicatiile indeamna utilizatorii catre competitii cu ei insisi sau cu alti utilizatori, dezvoltandu-le spiritul competitional. Simultan cu invatarea unei discipline didactice, micii utilizatori isi imbogatesc cultura generala, isi exerseaza memoria vizuala si atentia distributiva. Totodata, fiindca etapele competitiilor se desfasoara in limp limitat, aplicatiile au menirea de a spori atentia si viteza de reactie a competitorilor.
Achizitionarea pachetului (laolalta a acestor aplicatii, transpuse pe acelasi suport) aduce o importanta reducere a pretului de cost fata de totalul costurilor acestora achizitionate individual. In plus, utilizatorul nu va trebui sa parcurga preocedura de inregistrare pentru fiecare componenta a pachetului, ci numai o singura data, inregistrand simultan intregul pachet de aplicatii.


Autor