Orasul de la miezul noptii – Charlie Jane Anders

0
(0)

Orasul de la miezul noptii - Charlie Jane Anders

 
Cine ne controleaza somnul ne controleaza si visele. Iar de aici mai e un singur pas sa ne controleze intreaga viata.
Cea mai asteptata carte din 2019 pentru The Verge | Book Riot | Kirkus | BookBub
Ianuarie este o lume muribunda. O parte a planetei este cufundata intr-un intuneric inghetat, in vreme ce, pe partea cealalta, totul e parjolit de o lumina orbitoare. Umanitatea atarna de un fir de ata, imprastiata in doua orase arhaice, construite pe o fasie de apus nesfarsit. Dar viata in orase este la fel de periculoasa ca in deserturile din afara.
Intr-o lume in care pana si timpul este controlat de conducatori, iar nivelul de lumina e reglat artificial, sufletele pierdute sunt trimise printre umbre, in salbaticie.
O astfel de paria, sacrificata in noapte, dar salvata de timp si de legatura cu o bestie misterioasa, se va ridica din salbaticie ca sa preia intreaga putere, inainte ca planeta sa fie zdrobita de greutatea rasei umane.
„E un roman cu si despre «mileniali», oameni tineri, care trebuie sa-si gaseasca drumul printr-o lume nedreapta, corupta si violenta.“ The Guardian
 „O fictiune critica, inteligenta, care testeaza granitele momentului in care ne aflam ca specie, ilustrand printr-o distopie antrenanta esecurile noastre, dar si capacitatea nelimitata de a ne schimba.“ Tor


Autor: Charlie Jane Anders
ISBN: 9786064306074
Editura: Nemira
Anul publicării: 2019
Pagini: 416
Categoria: Fictiune

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.