Omul care voia sa fie fericit – Laurent Gounelle

Omul care voia sa fie fericit - Laurent Gounelle

De la autorul bestsellerului Ziua in care am invatat sa traiesc
"Captivant si revelator!" – Europe 1
Aproape de finalul vacantei sale in Bali, Julian, profesor de scoala generala, hotaraste sa viziteze un vindecator in varsta pe nume Samtyang. Desi nu sufera de nicio boala, Julian vrea neaparat sa-l intalneasca pe intelept, fie si numai pentru ca se bucura de o faima internationala. Diagnosticul lui Samtyang e de o simplitate dezarmanta: Julian este sanatos, dar… nefericit.

Posesor al unei intelepciuni ce pare infinita, batranul lasa impresia ca-l cunoaste pe Julian mai bine decat se cunoaste el insusi. Iar lumina pe care o arunca asupra vietii lui il determina pe profesorul cel nefericit sa se angajeze in cea mai captivanta aventura: calatoria descoperirii de sine.
In timpul intalnirilor cu Samtyang, pline de discutii si provocari ingenioase, Julian descopera fricile si credintele false care il fac sa sufere. Cu ajutorul batranului maestru, tanarul ucenic dornic de iluminare descopera cheia unei vieti implinite si fericite.
"Omul care voia sa fie fericit ne arata cat de usor poate devein realitate un lucru in care credem. O carte moderna si accesibila." – Psychologies Magazine
"Viata cotidiana ne este marcata de tot felul de crize si avem cu totii nevoie de ceva care sa ne ridice moralul. Asa se explica succesul extraordinar al acestui roman scris de Laurent Gounelle, specialist in coaching personal." – Elle
"Una dintre lectiile esentiale oferite de Omul care voia sa fie fericit este ca trebuie sa inveti sa iei decizii." – France Inter
"Laurent Gounelle ne face sa intelegem cat de importanta este descoperirea de sine." – France Soir
Laurent Gounelle, nascut in 1966, este unul dintre scriitorii francezi cei mai cititi in intreaga lume. Specializat in stiinte sociale, cu studii in Franta si Statele Unite, in prezent este conferentiar la Universitatea Clermont Ferrand. De-a lungul anilor, a colindat lumea in cautarea unor oameni care sa-i ofere raspunsuri la o intrebare fundamentala: cum sa ne atingem potentialul maxim si cum sa gasim un sens vietii?

Romanele lui Gounelle, care vadesc pasiunea sa pentru filosofie, psihologie si dezvoltare personala, au fost publicate in 40 de tari si s-au vandut in peste 5 milioane de exemplare.

De acelasi autor, la Editura Trei au aparut Si vei gasi comoara din adancul tau si Ziua in care am invatat sa traiesc.


Autor: Laurent Gounelle
ISBN: 9786064006721
Editura: Trei
Anul publicării: 2019
Pagini: 157
Categoria: Beletristica