Noi Mesaje de la Univers. Despre viata, vise si fericire – Mike Dooley

Noi Mesaje de la Univers. Despre viata, vise si fericire - Mike Dooley

Existenta traita in jungla timpului si spatiului ascunde foarte multe secrete. In spatele „cortinei”, in culisele Universului, se ascunde o iubire si o esenta care isi doreste ca noi sa ne bucuram de tot ceea ce ne dorim. In acea lume invizibila, Universul conspira literalmente pentru indeplinirea gandurilor noastre, aliniind jucatorii si circumstantele in maniere dintre cele mai neverosimile si atragand catre noi realitatea asupra careia ne focalizam.
Orice dorinta poate fi indeplinita si orice dificultate poate fi surmontata daca ne aducem aminte cum functioneaza viata si cine suntem noi cu adevarat.
In cea de-a doua carte din seria Mesaje de la univers, Mike Dooley actioneaza din nou ca un intermediar al Universului, ajutandu-si cititorii prin intermediul mesajelor sale sa se simta mai centrati, sa se bucure mai mult de viata, si conducandu-i pas cu pas catre iluminare, nu de putine ori cu ajutorul rasului.

Fost contabil specializat in impozite internationale, apoi antreprenor si interpret al mesajelor primite de la Univers, MIKE DOOLEY a ajuns la ora actuala unul din instructorii care apar in faimosul film Secretul (si in cartea cu acelasi titlu). El si-a gasit astfel chemarea. Mike traieste in Orlando, Florida, unde a organizat „Clubul Aventurierilor TUT”, in care sunt admisi toti cei care doresc sa se bucure de marea aventura a vietii. Calatoreste foarte mult la nivel international si tine conferinte despre viata, vise si fericire, la care participa mii de oameni. 


Autor: Mike Dooley
ISBN: 9786068080338
Editura: Adevar Divin
Anul publicării: 2010
Pagini: 240Format: 14 x 18 cm
Categoria: Spiritualitate