Nesupusele. 100 de femei pentru 100 de ani de Romanie moderna volumul 2 – Adina Rosetti, Cristina Andone, Iulia Iordan, Laura Grunberg, Victoria Patrascu

0
(0)

Nesupusele. 100 de femei pentru 100 de ani de Romanie moderna volumul 2 - Adina Rosetti, Cristina Andone, Iulia Iordan, Laura Grunberg, Victoria Patrascu

Cine sunt „Nesupusele“?

Cele cinci scriitoare De Basm ne aduc o suta de povesti care merita sa fie spuse copiilor. Despre modele feminine, despre valori, despre alegeri de viata, despre intrebari. Cum sa ramai intr-un mediu care iti livreaza impecabile uniforme? Cum sa creezi armonii cand partitura lumii pare sa-si fi scuturat toate notele? Cum sa traiesti cu demnitate cand nu mai ai nimic? Cum sa aduci poveste si lumina cand ti se iau toate cuvintele? Cum sa-ti spui adevarul cand nimeni nu e pregatit sa asculte? Si mai ales – cum sa-l asculti?
O suta de povesti despre femei remarcabile din Romania. De fapt, tot atatea rostiri raspicate: „Da, se poate“, „Da, acum si aici“, „Da, eu“.
Pentru ca implinirea nu se masoara in cifre, ci in cuvinte de poveste: cat de mult crezi, cat de mult speri, cat de mult faci, cat de mult ai grija, cat de mult iubesti.
Cristina Andone


Autor: Adina Rosetti, Cristina Andone, Iulia Iordan, Laura Grunberg, Victoria Patrascu
ISBN: 9789733411413
Editura: Univers
Anul publicării: 2019
Pagini: 128Format: 200 x 270 mm
Categoria: Carti pentru copii

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.