Mostenirea secreta a lui Pan, volumul I – Sandra Regnier

0
(0)

Mostenirea secreta a lui Pan, volumul I - Sandra Regnier

O profetie care schimba totul, pe care doi adolescenti o pot implini doar impreuna. Un roman despre tineri, diferit de orice altceva a mai fost scris pana acum.

Cei doi Alesi nici ca puteau fi mai diferiti. Ea, o adolescenta cu parul dezordonat, cu aparat dentar, fara pic de gust in materie de haine, munceste seara intr-un bar din oras. El, proaspatul coleg, cel mai atragator tip din Londra, dichisit, afisand intotdeauna tinute impecabile, zambet perfect si un aer plin de mister, este adorat de toata suflarea feminina.

El exercita asupra ei o atractie inexplicabila, pe care ea incearca s-o nege mereu. Sa fie de la mirosul lui imbatator de padure, de vint si de aer proaspat? Sa fie de la privirea care ii strapunge mereu creierul citindu-i, intr-un mod inexplicabil, gandurile? Sa fie coincidentele care ii aduc de fiecare data impreuna? Sa fie fantezie? Sa fie real?

O carte cu o intriga complexa si periculoasa, un roman care plimba cititorul intre lumi creionate real, aproape cinematografic, cu rasturnari de situatie inimaginabile. O actiune la granita dintre real si fantastic, sustinuta de dialoguri pline de umor si redate extrem de realist.

Un deznodamant care inchide cercul de intrebari, prentru a deschide, din nou, un altul. Un roman care nu poate fi lasat din mana. Personaje de care n-ai cum sa nu te indragostesti.
Traducere de Iulia Dromereschi


Autor: Sandra Regnier
ISBN: 9786066838382
Editura: DIDACTICA PUBLISHING HOUSE
Anul publicării: 2018
Pagini: 352
Categoria: Beletristica

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.