MICUL CAMPION. Teste de cultura generala – Clasa a III-a (Maria Alexandru)

0
(0)

MICUL CAMPION. Teste de cultura generala - Clasa a III-a (Maria Alexandru)

Micul campion de clasa a III-a. Teste de cultură generală este o lucrare care se adresează deopotrivă ţie, elevul de clasa a III-a, părinţilor şi dascălilor tăi. Cartea cuprinde douăzeci de teste a câte douăzeci de întrebări din toate disciplinele şco­lare studiate în acest an şcolar. Această carte este un suport de evaluare a cunoş­tinţelor tale la toate disciplinele actualului curriculum. Este un binevenit material ajutător, căci oferă o multitudine de posibilităţi de a informa atunci când acel „ceva“ pe care-l ştii.
Te provoacă să cauţi informaţiile în cărţi, pe internet. Acestea ne sunt oricând la îndemână şi abia aşteaptă să le consultăm, să ne ofere soluţia. Astfel ne vom apro­funda cunoştinţele existente, ne vom lărgi bagajul de cunoştinţe din toate dome­niile.
Această carte este o continuare a testelor din clasele I şi a II-a. Suntem con­vinşi că eşti nerăbdător să rezolvi cu plăcere şi aceste teste. Întrebările sunt uşoare, dar mai multe dintre ele, provocatoare, se adresează deopotrivă gândirii, atenţiei, ori sunt de perspicacitate. Când nu le găseşti răspunsul, provoacă-i pe colegii şi pe dascălii tăi.


Autor: Maria Alexandru
ISBN: 9789731230993
Editura: Carminis
Anul publicării: 2009
Pagini: 96Format: 23.5*16.5*0.5
Categoria: Auxiliare scolare

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.