Matematica de excelenta pentru concursuri, olimpiade si centre de excelenta – clasa a XII-a, Volumul II Analiza matematica

0
(0)

Matematica de excelenta pentru concursuri, olimpiade si centre de excelenta - clasa a XII-a, Volumul II Analiza matematica

Conceptul de auxiliare diferentiate destinate invatarii matematicii, realizat de Editura Paralela 45, are ca punct culminant culegerile de excelenta -€“ o realizare editoriala unica atat ca amploare, cat si ca noutate metodica si didactica. Aceste culegeri sunt ghiduri fundamentale pentru toate competitiile de matematica si, de ce nu, pentru o viitoare cariera de cercetare.

Fiecare volum cuprinde temele cele mai insemnate care pot fi tratate de elevii talentati, de la clasa a V-a la clasa a XII-a, si fiecare capitol este prezentat de matematicieni cu mare experienta, nu numai in concursuri, dar si ca dascali.

Sunt, dupa parerea mea, lucrari moderne care trebuie parcurse cu creionul in mana de catre elevi si profesori, cu acea curiozitate specifica celui ce doreste sa inteleaga si sa gaseasca noi cai de rezolvare.

Prof. univ. dr. Radu Gologan


Autor: Nicolae Musuroia, Gheorghe Boroica
ISBN: 9789734724512
Editura: Paralela 45
Anul publicării: 2016
Pagini: 192
Categoria: Auxiliare scolare

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.