Matematica. Breviar teoretic. Exercitii si probleme propuse si rezolvate. Teste initiale. Teste de evaluare. Teste sumative. Modele pentru teze. Clasa a VIII-a.

Matematica. Breviar teoretic. Exercitii si probleme propuse si rezolvate. Teste initiale. Teste de evaluare. Teste sumative. Modele pentru teze. Clasa a VIII-a.

Breviar teoretic. Exercitii si probleme propuse si rezolvate. Teste initiale. Teste de evaluare. Teste sumative. Modele pentru teze.  Clasa a VIII-a.
Consultant: Prof. univ. dr. mat. em. OCTAVIAN STĂNĂŞILĂ

Realizată în conformitate cu programa şcolară în vigoare, lucrarea reprezintă un excelent suport pentru o pregătire foarte bună a elevilor. Valoarea materialului rezidă în structura pe lecţii, fiecare cuprinzând:

• Un breviar teoretic, cu definiţii, teoreme, proprietăţi, exemple şi aplicaţii rezolvate;
• Exerciţii şi probleme propuse spre rezolvare, bine alese, bine structurate şi cuprinzătoare, ordonate pe trei grade de dificultate: pentru fixarea cunoştinţelor, pentru aprofundarea cunoştinţelor şi pentru performanţă.

La fiecare grup de lecţii legate tematic sunt propuse teste de evaluare, asigurându-se parcurgerea ritmică a materiei. 

În sprijinul elevilor şi profesorilor vin şi testele de evaluare iniţială şi testele sumative, cu punctaj şi timp de lucru, precum şi un calup generos de modele de subiecte pentru teză, concepute după structura subiectelor pentru Evaluarea Naţională, ajutându-i pe elevi să se familiarizeze cu verificarea ce-i aşteaptă.

Indicaţiile de rezolvare din final sunt un instrument de lucru valoros, atât pentru elevi, cât şi pentru părinţii care doresc să-şi ajute copiii în pregătire. 

Urăm tuturora mult succes!

ÎN CONFORMITATE CU PROGRAMA APROBATĂ DE MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE


Autor: Petre Simion, Victor Nicolae
ISBN: 9786063800115
Editura: Niculescu ABC
Anul publicării: 2017
Pagini: 288
Categoria: Auxiliare scolare