Matematica 2018 – Exercitii si probleme pentru clasa a VI-a – conform cu noua programa – manual Maria Popescu, Emilia Iancu

0
(0)

Matematica 2018 - Exercitii si probleme pentru clasa a VI-a - conform cu noua programa - manual Maria Popescu, Emilia Iancu

Parte din Colectia Mate pentru toti, auxiliarul reprezinta un suport real pentru elevii care studiaza dupa manualul Matematica, clasa a VI-a, elaborat de echipa de autori formata din profesorii Niculae Ghiciu, Florentina Amalia Enea, Emilia Iancu, Vicentiu Rusu si Maria Popescu. Emilia Iancu si Maria Popescu fac parte din colectivul de autori ai auxiliarului.

Lucrarea respecta cerintele Programei de matematica de clasa a VI-a si integreaza structural si tematic continuturile acesteia.

Continuturile din ALGEBRA sunt organizate in patru capitole iar continuturile din GEOMETRIE sunt structurate in doua capitole. Fiecare din capitolele cartii este impartit in unitati de invatare formate din lectii.

Ce studiem?
• cu ajutorul conceptelor teoretice prezentate concis si lamurite prin exemple;
• prin exercitii rezolvate care pot fi utilizate ca model de elevi;
• consolidand, prin exercitii cu grad de dificultate diferit, cunostintele;
• prin probleme recapitulative.
Cum studiem?
Testele initiale – verifica cunostintele acumulate in clasa a V-a si prefateaza lectiile, avand rolul de a stabili in functie de nivelul de pregatire al elevilor strategia educationala cea mai potrivita.
Testele finale – sunt utile pentru recapitularea finala a materiei de clasa a VI-a.
Cum evaluam competentele?
Sectiunea Raspunsuri de la finalul Auxiliarului ne ajuta sa verificam rapid corectitudinea rezultatelor obtinute in rezolvarea exercitiilor si problemelor precum si a testelor de evaluare si autoevaluare.


Autor: Constantin Basarab, Marlena Basarab, Paula Catalina, Ani Mari Prandea, Diana Veronica Trailescu Gogan, Emilia Iancu, Leonard Mihai Giugiuc, Liliana Maria Toderiuc, Maria Popescu, Vicentiu Rusu, prof. univ. emerit dr. Dorel Duca
ISBN: 9786069930908
Editura: Delfin
Anul publicării: 2018
Pagini: 376Format: 20 x 26 cm
Categoria: Auxiliare scolare

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.