MASTERAT. Psihologie judiciara – Victimologie (Compendiu universitar) Tudorel Butoi

MASTERAT. Psihologie judiciara - Victimologie (Compendiu universitar) Tudorel Butoi

MASTERAT. Psihologie judiciara – Victimologie de Tudorel Butoi-Severin. Curs masteral – compendiu aplicativ practic – pentru masteranzii formelor de specializare,, la zi",,, frecventa redusa" si,, la distanta – on line.

Specializari interdisciplinare:
– psihologie judiciara – victimologie
– prabatiunea penala
– stiinte penale
– criminalistica
– medicina legala
– sociologia deviatiei, victimologie si protectie victimala

Prezentul curs masteral este la data actuala singurul in materia,, psihologiei judiciare – victimologiei" cu posibilitatea valorificarii nuantate a cuprinsului problematicilor abordate pe terenul,, probatiunii penale" si,, stiintelor penale", intr-o ampla abordare interdisciplinara.
Elaborat intr-o conceptie academica si europeana moderna – vezi ideile pivot cu trimitere imediata la bibliografia de stricta specialitate, analiza de spete si exemplificari cu acoperire practica imediata, plaja larga a provocarilr din care masteranzii selectioneaza optiuni pentru opinii personale, argumentari pro si contra, recenzii de specialitate etc. Curs de master in materie valorifica experienta obiectiva in arhiva personala a autorului.
Prezentul curs de master se caracterizeaza prin accesibilitatea prelucrarilor moderne,, on line" – sectiunile sale, ideile pivot, modulele, spetele exemplificarile documentate etc. putand fi transpuse cu usurinta in sistemele virtuale, link-uri si partajari – exemplificativ vezi sistemul,, Platforma Black-Board" aflat in faza de aplicare la Univeristatea,, Spiru Haret" unde autorul este profesor titular al specialitatii,, Psihologie Judiciara"

Autori: Butoi Badea Tudorel, Butoi Alexandra Ioana, Butoi T. Alexandru
Anul aparitiei: 2011
Coperti cartonate
Nr. pagini: 347


Autor