Manuscrisele Rosii ale Magiei. Primul volum al seriei Blesteme stravechi – Cassandra Clare, Wesley Chu

Manuscrisele Rosii ale Magiei. Primul volum al seriei Blesteme stravechi - Cassandra Clare, Wesley Chu

Livrarea se va face începand cu 1 decembrie 2019
Un roman din universul vanatorilor de umbre.
Tot ce voia Magnus Bane era o vacanta. O calatorie luxoasa prin Europa impreuna cu Alec Lightwood, vanatorul de umbre care, contrar tuturor asteptarilor, este in sfarsit iubitul sau. Nici nu doreste prea mult Inaltul Magician, batran de secole! Dar abia au ajuns la Paris, cand o veche prietena soseste cu vesti despre un cult ce venereaza demoni, numit Mana Purpurie, si care urmareste sa starneasca haos in lume. Un cult pe care se pare ca insusi Magnus l-a creat cu multi ani in urma, in gluma.
Acum, Magnus si Alec trebuie sa strabata Europa in cautarea Mainii Purpurii si a conducatorului sau necunoscut, inainte ca totul sa fie distrus. Si, ca si cum n-ar fi suficient de rau ca escapada lor romantica a fost intrerupta, demonii sunt acum pe urmele lor, iar indragostitilor le e tot mai greu sa deosebeasca prietenii de dusmani. In vreme ce cautarea raspunsurilor devine tot mai dificila pentru ei, Magnus si Alec trebuie sa aiba incredere unul intr-altul mai mult ca niciodata – chiar daca asta inseamna ca fiecare dintre ei sa dezvaluie secrete adanc ingropate.

Manuscrisele Rosii ale Magiei, primul volum din seria „Blesteme stravechi”, apartinand autoarei de bestselleruri Cassandra Clare si premiatului scriitor de science-fiction Wesley Chu, este o aventura cu un ritm alert, plina de umor, de magie si (daca demonii inceteaza sa se mai amestece) de iubire, care ofera o perspectiva proaspata asupra lumii vanatorilor de umbre.

CASSANDRA CLARE este autoarea bestsellerurilor nr. 1 New York Times si USA Today Doamna de la Miezul Noptii, Stapanul Umbrelor si Regina Aerului si a Intunericului, ca si a seriei INSTRUMENTE MORTALE si a trilogiei DISPOZITIVE INFERNALE, bestselleruri internationale. A mai scris, impreuna cu Sarah Rees Brennan si Maureen Johnson, Cronicile lui Magnus Bane, iar cu Sarah Rees Brennan, Maureen Johnson si Robin Wasserman, Povesti de la Academia Vanatorilor de Umbre. De asemenea, este coautoare, impreuna cu sotul sau, Joshua Lewis, a The Shadowhunter’s Codex si, impreuna cu Holly Black, a seriei SCOALA DE MAGIE MAGISTERIUM (publicata la Corint Junior). Cartile ei s-au vandut in peste 50 de milioane de exemplare in toata lumea si au fost traduse in mai bine de 35 de limbi, fiind ecranizate intr-un film de lungmetraj, Instrumente Mortale: Orasul Oaselor, si un serial TV, Shadowhunters. In prezent, Cassandra Clare locuieste in statul Massachusetts.


Autor: CASSANDRA CLARE, WESLEY CHU
ISBN: 9786067937008
Editura: Leda
Anul publicării: 2019
Pagini: 416
Categoria: Literatura Universala