Magia lucrurilor simple, Estelle Laure

Magia lucrurilor simple, Estelle Laure

Magia lucrurilor simple, Estelle Laure 
MAGIA LUCRURILOR SIMPLE este o lectură de inspirație lirică, plină dorințe arzătoare care va captiva cititorii și îi va face să sufere și să spere alături de personaje.
Este despre o iubire pătimașă apărută în cele mai îngrozitoare circumstanțe.

Tatăl ei și-a pierdut mințile și este internat întru-n spital de boli mintale. Mama ei a părăsit orașul.
Lucille îl place foarte mult pe Digby Jones, dar are multe alte probleme grave pe cap decât să se îndrăgostească de fratele geamăn al celei mai bune prietene a ei. Are facturi de plătit și o soră mică, Wren, de care trebuie să aibă grijă. La doar 17 ani, Lucille trebuie să se descurce cumva și să țină familia, cât a mai rămas din ea, unită.

TRADUS IN 15 LIMBI

Publicat în original în ianuarie 2016 – This Raging Light

,, Laure este o voce autentică, cu un stil frust, grav și foarte sincer, dar și cu o pasiune nebună de a povesti.”- MATT DE LA PEñA, autor laureat cu Newbery Medal, 2016, pentru cartea Last Stop on Market Street

,, Scriitura lui Estelle Laure este caracterizată de forță și lirism – dar mai mult decât atât ea scrie cu onestitate și din inimă. Cu siguranță este o autoare care promite.”
A. M. JENKINS, autoare laureată cu Printz Honor, 2007, pentru romanul Repossessed

,, O carte poetica, amuzantă în multe locuri și,, inimoasă”, care ne amintește faptul că viața poate să ne ia pe toți prin surprindere, și chiar o face.”- JENNIFER E. SMITH, Probabilitatea statistică de a te îndrăgosti la prima vedere

ESTELLE LAURE crede în dragoste, magie și în puterea de a face față celor mai grele încercări ale vieții. Este absolventă a Academiei de Arte Teatrale și deține un master în Scriere Creativă pentru copii și adolescenți al Universității din Vermont, SUA. Locuiește în Taos, New Mexico, alături de cei doi copii ai săi.


Autor: Estelle Laure
ISBN: 9786068754109
Editura: Epica
Anul publicării: 2016
Pagini: 288
Categoria: Beletristica