LUCRURI MARUNTE, REZULTATE MARETE – Semnificaţia evenimentelor minore – Roger Fritz

0
(0)

LUCRURI MARUNTE, REZULTATE MARETE - Semnificaţia evenimentelor minore - Roger Fritz

     Viata nu este o serie de reactii entuziaste la evenimente majore sau circumstante traumatizante. Este o serie nesfarsita de lucruri minore care determina in ultima instanta ceea ce stim, intuitia, fericirea si soarta noastra. In fiecare zi, lucrurile marunte pe care le facem sau le spunem ii afecteaza pe cei din jurul nostru. 
Nimeni nu traieste dincolo de societate. Prin urmare, actiunile noastre ii afecteaza pe altii. Felul in care ne imbracam, vorbim sau ne purtam determina modul in care cei din jur ne vor percepe. Daca neglijam importanta lucrurilor marunte, consecintele vor fi cu siguranta marete.
Aceasta carte dezvaluie teoria "lucrurilor marunte" prin identificarea partilor sale componente, punandu-le sub semnul intrebarii, oferind nenumarate exemple extrase din vietile oamenilor cunoscuti noua tuturor, dar si din ale unor anonimi. Scopul cartii este acela de a ajuta inca de la prima lectura, dar mai ales de a fi recitita ori de cate ori apar probleme noi si descurajarea tinde sa puna stapanire pe noi.


Autor: Roger Fritz
ISBN: 9789737780652
Editura: Amaltea
Anul publicării: 2006
Pagini: 126Format: 13,5×20,5 cm
Categoria: Sfaturi Practice

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.