Limbajul trupului si mincinosii. Cum sa detectezi minciunile care ti se spun in fiecare zi – Dr. Lillian Glass

0
(0)

Limbajul trupului si mincinosii. Cum sa detectezi minciunile care ti se spun in fiecare zi - Dr. Lillian Glass

Traducere de Madalina Sofron

Ati descoperit ca rudele sau colegii de munca va mint si ca cel mai bun prieten v-a tradat? Ati fost inselat de partenerii de afaceri? Nu sinteti singurul caruia i s-a intimplat asa ceva. Lumea este plina de mincinosi si de victime ale acestora. Pornind de la exemplele unor persoane celebre care au incercat sa insele publicul, ca O. J. Simpson, Lance Armstrong, Bill Clinton si Lindsay Lohan, Limbajul trupului si mincinosii va invata sa studiati gesturile, mimica si intonatia celorlalti pentru a descoperi adevaratele lor intentii. Astfel veti sti daca interlocutorii dumneavoastra sint sinceri sau vor sa va insele si nu veti mai fi niciodata victima minciunilor si a mincinosilor.

Din cuprins:
Ce este minciuna? • Cele sapte motive pentru care mint adultii • Mincinosii de pe Internet • Limbajul trupului la un mincinos • Limbajul fetei la un mincinos • Vocea mincinosului • Continutul discursului • Ochii mincinosi • Profilul celui mai toxic mincinos: psihopatul/sociopatul
Dr. Lillian Glass este experta in domeniul analizei comportamentului, limbajului trupului si comunicarii. In Statele Unite, apare frecvent la televiziune si in presa. A fost invitata la posturi cunoscute de televiziune precum CNN, Fox News, MSNBC sau CNBC, participind la emisiunile Entertainment Tonight, 20/20, Good Morning America, Dr. Phil, Today Show si multe altele. A sustinut prelegeri despre limbajul trupului si minciuna in cadrul mai multor departamente de politie americane, dar si pentru FBI. Experienta sa este apreciata si in sfera legala, fiind consultant juridic, specialist in selectarea juratilor si expert judiciar in domeniul analizei comportamentului si a vocii. Are o bogata experienta ca mediator, fiind absolventa a Straus Institute for Dispute Resolution din cadrul Pepperdine University School of Law. Este autoarea mai multor carti, intre care bestsellerul Toxic People (1997), Toxic Men (2012) si The Body Language Advantage (2012). Lillian Glass isi ofera serviciile publicului larg prin intermediul site-ului sau, unde ii invita pe cei interesati sa-i trimita fotografii si inregistrari video pentru a le analiza.


Autor: Lillian Glass
ISBN: 9789734642885
Editura: Polirom
Anul publicării: 2014
Pagini: 256
Categoria: Sfaturi Practice

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.