Iubeste-i sau ii pierzi – Beverly Kaye

Iubeste-i sau ii pierzi - Beverly Kaye

Este deja arhicunoscut faptul ca inlocuirea angajatilor unei firme atrage dupa sine costuri considerabile, de pana la 200% din valoarea salariilor anuale ale acestora. Iata de ce retentia personalului constituie in prezent una dintre temele majore ale mediului de business. Numeroase sondaje au relevat faptul ca angajatii multor companii sunt nemultumiti de diverse aspecte si, de aceea, prestatia profesionala a acestora nu se desfasoara la intregul lor potential.

Cunoasterea problemelor importante din perspectiva angajatilor, stabilirea rolului managerilor si al supervizorilor, precum si conceperea unui set de tehnici in masura sa genereze un mediu de lucru productiv, in concordanta cu nevoile, asteptarile si valorile angajatilor sunt lucruri esentiale de care in prezent orice companie trebuie sa tina cont in scopul retentiei personalului.
Bestseller-ul Iubeste-i sau ii pierzi: Cum determini oamenii buni sa ramana (Love ‘em or lose ‘em:  Getting good people to stay) pune la dispozitia managerilor din orice domeniu nu mai putin de 26 de strategii, de la A la Z, prin care acestia pot identifica subiectele de interes pentru propriii angajati si, in felul acesta, ii pot mentine implicati si motivati. Prin intermediul acestei carti audio veti avea acces la numeroase exemple si situatii nu doar de factura locala, ci si internationala, ca o reflectare fireasca a faptului ca aceasta lucrare a fost pana in prezent tradusa in 23 de limbi, reusind astfel sa invinga barierele geografice sau culturale.

Dr. Beverly Kaye – fondatoare si presedinte al organizatiei Career Systems International, este autoare de carti si consultant care se bucura de apreciere si notorietate internationala in domenii precum dezvoltarea profesionala, retentia si stimularea personalului, sau mentoring-ul. Timp de 30 de ani, Dr. Kaye a sustinut mii de discursuri in cadrul unor conferinte profesionale si in fata unor auditorii de business din intreaga lume. Este autoarea unor titluri primite cu entuziasm de numerosi cititori la nivel mondial – Up is not the only way (Sus nu e singura cale), Love ‘em or lose ‘em: Getting good people to stay (Iubeste-i sau ii pierzi: Cum determini oamenii buni sa ramana), sau Love it, don’t leave it: 26 ways to get what you want at work (Iubeste-l, nu-l abandona: 26 de modalitati pentru a obtine ceea ce vrei de la jobul tau).


Autor: Beverley Kaye
ISBN: 9786068637075
Editura: Act si Politon
Anul publicării: 2015
Pagini: 320Format: 23 x 17,2
Categoria: Sfaturi Practice