Iocan. Revista de proza scurta anul 2, nr. 4

0
(0)

Iocan. Revista de proza scurta anul 2, nr. 4

Iocan este prima revista de proza scurta din Romania. Iocan patru revine cu 16 prozatori, nume noi, dar si cateva nume sonore, romanesti si cu subiecte care rascolesc si seduc prin contraste.

Nu sperati la povesti vesele, la finaluri fericite, la povestiri care mimeaza viata pe care ne-am dori-o, ci tocmai la acele situatii simple din casele oamenilor marunti, care pot fi sau nu un punct de cotitura pentru personaje, dar care prezinta viata asa cum e traita de fapt de cei mai multi dintre noi.

Prospetimea, diversitatea si actualitatea textelor separa Iocan de toate colectiile de acest gen.

Iocan, revista de proza scurta, a pornit din capul unor scriitori. Au complotat la alcatuirea ei Cristian Teodorescu, Marius Chivu si Florin Iaru.

„Ce? Proza. Proza scurta. Cum ai spune Bond. James Bond. Sint atit de multe talente care nu au iesire la mare, adica la publicare, si care sint amenintate cu disparitia, ca te napadeste melancolia. Editurile – reticente, publicul – indiferent. Dar paginile celor care semneaza in acest prim numar, scriitori contemporani cunoscuti sau nu, va vor oferi o vie, surprinzatoare si rapida viziune a prezentului." Florin Iaru.


Autor

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.