INDREPTAR PRACTIC DE MEDICINA DE FAMILIE – EDITIA A 2-A (Dumitru Matei)

INDREPTAR PRACTIC DE MEDICINA DE FAMILIE - EDITIA A 2-A (Dumitru Matei)

Continutul lucrarii corespunde baremului de cunostinte practice obligatorii care trebuie insusite de studentii si rezidentii in stagiul de medicina de familie, dar si modele de prezentare de caz, astfel incat examenul practic in conditii de examen sa fie mai putin stresant pentru candidati. 
Lucrarea cuprinde un numar de 27 de capitole care se refera la particularitatile specialitatii, la prevederile normative de care trebuie sa tina cont medicul de familie in activitatea sa, dar si la o parte din problematica medicala pe care o ridica mai frecvent pacientii in prezentarea lor la medicul de familie. Datorita succesului de care s-a bucurat prima editie a lucrarii, am considerat necesara reeditarea ei intr-o forma revizuita, oferind informatii de actualitate.
         Lucrarea Indreptar practic de medicina de familie a fost conceputa de catre Colectivul Disciplinei Medicina de Familie U. M. F. "Carol Davila" Bucuresti, pentru a veni in intampinarea studentilor si a rezidentilor de medicina de familie care fac stagiul practic la cabinetele medicale, in cadrul modulului de medicina de familie. 


Autor: Dumitru Matei
Editura: Amaltea
Anul publicării: 2009
Categoria: Enciclopedii Dictionare si Atlase