Indrazneste! De la idei inovatoare la povesti de succes, Peter H. Diamandis

0
(0)

Indrazneste! De la idei inovatoare la povesti de succes, Peter H. Diamandis

„Lucrarea de fata este un ghid adresat oamenilor care cred ca pot schimba lumea, oferind sfaturi de nepretuit despre cum se poate face acest lucru cu ajutorul parteneriatelor si a noilor tehnologii.”
BILL CLINTON, fost presedinte al SUA

„Daca ar trebui sa cititi o singura carte de afaceri, aceasta ar fi cea mai buna alegere. Cand eu si Peter am fondat, impreuna, Universitatea Singularity, am facut-o pe baza ideilor schimbarii exponentiale si a tehnicii invata facand. Aceasta carte explica, clar, cum trebuie puse in practica aceste principii, pentru a schimba lumea si a depasi lipsurile civilizatiei umane.” RAY KURZWEIL, inventator, autor, director la Google, decan al Universitatii Singularity

Cartea este structurata in trei parti. Prima parte ne ofera o privire aprofundata asupra unor tehnologii precum imprimarea 3D, inteligenta artificiala, robotica si biologia sintetica. Partea a doua se concentreaza pe psihologia celor curajosi, invatand din experienta unor antreprenori miliardari precum Larry Page, Elon Musk, Richard Branson si Jeff Bezos.

In plus, Peter H. Diamandis ne dezvaluie secretele antreprenoriatului, el insusi un antreprenor de succes care a fondat 15 companii, cum ar fi: Universitatea Singularity, XPRIZE, Planetary Resources si Human Longevity. Cartea se incheie cu o analiza a celor mai bune practici care permit oricui sa beneficieze de puterea multimii superconectate din ziua de azi.

Indrazneste! este deopotriva un manifest si un manual. Poate fi cartea de capatai a antreprenorului vizionar de astazi, de unde acesta va afla cum se folosesc tehnologiile emergente, gandirea la nivel global si puterea incredibila a instrumentelor de crowdsourcing si crowdfunding.


Autor: Peter H. Diamandis
ISBN: 9786063800689
Editura: Niculescu ABC
Anul publicării: 2016
Pagini: 280
Categoria: Sfaturi Practice

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.