In umbra Izabelei. Seria «Comorile dragostei Sale» 4 – Mesu Andrews

In umbra Izabelei. Seria «Comorile dragostei Sale» 4 - Mesu Andrews

Intr-un regat controlat de femei crude si manipulative, o printesa va descoperi puterea adevarului si a iubirii.

Educata sa fie preoteasa in templul lui Baal, printesa Ioseba isi da toate silintele sa fie pe placul pretentioasei regine Atalia, fiica Izabelei. Dar cand o scrisoare misterioasa sosita din partea profetului Ilie, la vremea aceea mort, prezice nenorocire peste casa imparateasca, Ioseba isi da seama ca ritualurile intunecate pe care le practica au efect cu mult dincolo de taramul guvernarilor omenesti.
Obligata sa se casatoreasca cu marele preot al lui Iahve ca sa promoveze jocurile de putere ale Ataliei si Izabelei, Ioseba patrunde in lumea nefamiliara a Templului lui Iahve. Poate noul ei sot sa-i arate adevarul si iubirea dupa care tanjeste ea? Si poate ea sa-si invinga teama si sa-si salveze familia — si natiunea — iubita?
Cu un talent deosebit, Mesu Andrews aduce la viata Vechiul Testament, scotand la iveala o poveste fascinanta despre puterea dragostei neconditionate.

Aprecieri pentru romanele lui Mesu Andrews

"Mesu Andrews pune laolalta adevarurile scripturale si supozitia istorica, intr-o scriitura mestesugita si documentata, surprinzand climatul spiritual al acelor zile stravechi."

— CBA Retailers+Resources despre "Dragoste intr-un vas spart"

"Mesu Andrews tese o frumoasa poveste si ii transporta pe cititori in Ierusalimul din vechime, bogat in istorie si traditii, dominat de o cultura ce se straduieste sa-L urmeze pe singurul Dumnezeu adevarat."

— RT Book Review, 4, 5 stele, despre "Cantecul sacru al dragostei"

Mesu Andrews este autoarea romanelor "Dragoste din cenusa", "Cantecul sacru al dragostei" si "Dragoste intr-un vas spart". Laureata a premiului ECPA, Mesu studiaza asiduu si cu pasiune Scriptura, aducand la viata universul biblic sub ochii cititorilor sai. Scriitoarea locuieste in Washington. Afla mai multe depre Mesu la


Autor: Mesu Andrews
ISBN: 9786068626185
Editura: Kerigma
Anul publicării: 2015
Pagini: 408
Categoria: Beletristica