In tara norului alb – Sarah Lark

In tara norului alb - Sarah Lark

   O saga de familie plina de culoare in minunatele tinuturi din Noua Zeelanda.

Londra, anul 1852: Doua tinere femei pornesc la drum spre Noua Zeelanda.

Pentru ele, calatoria reprezinta inceputul unei vieti noi – ca viitoare sotii ale unor barbati pe care nu-I cunosc.

Nobila Gwyneira a fost promisa fiului unui bogat „baron al oilor" si tanara guvernanta Helen a acceptat sa se marite cu un fermier. Destinul lor se va implini in aceasta tara straina, care le-a fost descrisa ca un paradis.

Oare isi vor gasi fericirea si dragostea la celalalt capat al lumii? Un roman fascinant despre dragostea si ura, increderea si dusmania a doua familii ale caror destine se intrepatrund.
    Fragment:
    Dar cum de ti-a venit ideca ca as avea astfel de intentii?
    Helen incerca sa isi ia o figura cat mai indiferenta. Si asta o putea face foarte bine: daca lucrai ca guvernanta in inalta societate londoneza, invatai in primul rand sa iti controlezi trasaturile fetei.
    Rolul lui Helen in casa Greenwood nu era de membru al familiei, nici de angajat obisnuit. Ea participa la mesele comune si deseori la activitatile din timpul liber. Insa se ferea sa isi exprime neintrebata opiniile sau sa se comporte astfel incat sa iasa in evidenti.

De aceea, nici nu putea fi vorba sa se amestece, pur si simplu, printre oaspetii tineri. Statea mai retrasa, palavragea politicoasa cu doamnele si avea grija, de la distanta, de elevii ei. 
    Fireste ca, in acest rastimp, cerceta cu privirea din cand in cand si oaspetii de sex masculin si, uneori, se abandona, cu ochii deschisi, cate unui vis romantic in care se plimba prin parcul conacului cu un viconte aratos sau cu vreun baronet.
    Insa era imposibil ca George sa fi remarcat acest lucru!


Autor: Sarah Lark
ISBN: 9786060061533
Editura: Rao
Anul publicării: 2019
Pagini: 736Format: 13X21 cm
Categoria: Beletristica