In asteptarea intoarcerii lui Summer – Kim Vogel Sawyer

0
(0)

In asteptarea intoarcerii lui Summer - Kim Vogel Sawyer

O povestire despre viata in preerie care iti va atinge inima si iti va incalzi sufletul.    JANETTE OKE

Ei vin din lumi diferite… poate depasi dragostea barierele dintre ei? Complet singura in preeria din Kansas, Summer Steadman are putine optiuni. Pierzandu-si sotul si copiii din cauza bolii, ea nu mai are nicio dorinta de a-si continua calatoria spre vest, acolo unde ea si sotul ei planuisera sa-si croiasca un viitor. In schimb, cauta de lucru intr-o micuta comunitate menonita pentru a putea fi aproape de mormintele familiei ei.

Vaduvul Peter Ollenburger, proprietarul morii din localitate, are nevoie de cineva care sa faca lectiile cu baiatul sau. Cand aude ca in oras venise o femeie invatata, el crede ca aceasta este raspunsul la rugaciunile lui. Curand, insa, el descopera ca ajutorul pe care i l-a dat acelei straine poate avea consecinte neplacute. Acest tata ar fi in stare sa faca orice pentru fiul sau, dar pe masura ce baiatul incepe s-o considere pe Summer mai mult decat doar invatatoarea lui, Peter trebuie sa faca o alegere.

Sa se casatoreasca cu femeia aceasta doar pentru ca fiul lui sa aiba o noua mama sau sa se casatoreasca doar din dragoste?

Va putea inima zdrobita a lui Summer sa mai iubeasca din nou?

Kim Vogel Sawyer este o povestitoare exceptionala, care poate, cu siguranta, sa-i incante pe iubitorii de fictiune istorica. Atentia ei la detalii si dragostea ei pentru Dumnezeu razbat din paginile acestei carti.     TRACIE PETERSON, autoarea best-sellerului in serie HEIRS OF MONTANA


Autor: Kim Vogel Sawyer
ISBN: 9789737908421
Editura: LIFE PUBLISHERS
Anul publicării: 2010
Pagini: 348
Categoria: Literatura Universala

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.