Hippie – Paulo Coelho. Traducere de Simina Popa

Hippie - Paulo Coelho. Traducere de Simina Popa

Bestseller Gaudeamus 2018
Traducere si note de Simina Popa
In noul sau roman autobiografic, Paulo Coelho reinvie visul de iubire si pace universala al generatiei hippie de la inceputul anilor 1970.

Paulo, un brazilian de 23 de ani care isi doreste sa devina scriitor, strabate lumea in cautarea libertatii si a sensului profund al existentei. La Amsterdam o intalneste pe Karla, o tanara olandeza care isi asteapta insotitorul predestinat pentru a ajunge in Nepal. Drumurile lor se incruciseaza in Piata Dam, unde hotarasc sa plece impreuna cu legendarul Magic Bus, urmand o bine-cunoscuta ruta hippie. Calatoria lor prin Europa marcheaza inceputul unei povesti de dragoste si al cautarii de sine. La Istanbul, Paulo trece printr-o serie de experiente initiatice care ii dau posibilitatea sa descopere valori si principii ce-l vor ghida intreaga viata.

Hippie, romanul in care Paulo Coelho intretese aventura, filozofia si intamplari semnificative din propria tinerete, este o carte importanta si relevanta pentru vremurile in care traim.

PAULO COELHO s-a nascut la Rio de Janeiro in 1947. Este unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii, cartile sale traduse in 81 de limbi si editate in peste 170 de tari atingand, pana in prezent, vanzari de peste 225 milioane de exemplare in intreaga lume, iar in Romania, de aproape un milion si jumatate de exemplare.


Autor: Paulo Coelho
ISBN: 9786067794113
Editura: Humanitas
Anul publicării: 2018Ediția: 1
Pagini: 256
Categoria: Beletristica