Glob geografic in relief (DUO) cu interactivitate VR (25cm) (GG-INT-25RU)

0
(0)

Glob geografic in relief (DUO) cu interactivitate VR (25cm) (GG-INT-25RU)

Glob geografic in relief, cu sistem de iluminare incorporat (tip veioza), fara fir, ce confera suprafetei de lucru o luminozitate aparte. Filtrele de culoare permit transformarea gobului fizic in glob politic.

Cu ajutorul unei aplicatii speciale, disponibile pe internet, prin tastarea de pe orice device (smartphone, tableta) a codului de acces inscriptionat pe cutia produsului, fiecare utilizator beneficiaza de avantajele unui program interactiv realizat in tehnologia VR (Virtual Reality).

Astfel, pozitionand ecranul telefonului/tabletei pe o anumita zona a globului si selectand un domeniu de interes (Flora, Fauna, Statele lumii, Capitalele lumii, Sistemul Solar etc), copiii pot explora lumea geografica printr-un singur click! Dupa caz, pe ecranul telefonului/ tabletei prind viata animalele din Africa sau din Australia (reconstituire 3D), iar un prieten virtual iti aduce sonor informatii interesante despre mediul lor de trai si elementele care le identifica!    
In alt caz, intri in scafandrul unui cosmonaut si explorezi spatiul cosmic, observand cometele, asteroizii, planetele si afland lucruri uimitoare despre sistemul nostru solar.

In momentul actual, aplicatia VR este disponibila in limbile engleza si rusa.

Cartografia este realizata in limba romana.
Caracteristici tehnice:
Diametrul: 250 mm
Glob in relief
Sistem de iluminare fara fir (alimentarea se face cu 2 baterii AA, care nu sunt cuprinse in set)
Sistem DUO (glob geografic si politic).
Tehnologie VR.


Autor

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.