Geografie. Clasa 5. Manual + CD – Marius C. Neacsu, Mihaela Fiscutean, Dorin Fiscutean, Gelu Hanganu, Ciprian Mihai, Ionela Popa

Geografie. Clasa 5. Manual + CD - Marius C. Neacsu, Mihaela Fiscutean, Dorin Fiscutean, Gelu Hanganu, Ciprian Mihai, Ionela Popa

Manualul de geografie pentru clasa a V-a al editurii CD Press este un produs didactic deosebit de prietenos, usor de inteles si de folosit, care infatiseaza „povestea geografiei” ca o calatorie initiatica in cunoasterea Terrei, fiind potrivit pentru toate categoriile de elevi. Este rodul eforturilor unei echipe cu realizari profesionale de exceptie: peste doua decenii de excelenta in domeniul educatiei geografice pentru elevi (Terra Magazin), peste un deceniu de experienta didactica si competitionala (antrenarea lotului olimpic national de geografie), vasta competenta in cercetare si invatamant geografic.
Este creat conform noilor standarde editoriale europene in domeniul educatiei geografice. Pune la dispozitia elevului si a profesorului, in format tiparit si digital, sute de reprezentari si simulari tip 3D spectaculoase ale unor procese geografice, aplicatii practice, fise de lucru, scheme recapitulative, evaluari complementare utile pentru pregatirea diverselor concursuri si olimpiade scolare, testari, planse didactice A3 inedite (un adevarat mini-atlas geografic) etc. Este singurul manual in care majoritatea lectiilor includ cate o plansa didactica format A3.
Manualul are o grafica deosebita, calitate remarcabila a imaginilor care insotesc textul pe parcursul celor 112 pagini, colorit viu si aspect tridimensional al diagramelor.

Include CD.


Autor: Marius C. Neacsu
ISBN: 9786065283855
Editura: CD Press
Anul publicării: 2017
Pagini: 112
Categoria: Manuale scolare